Visar alla 2 resultat

Apple iPhone X Skins: Personlig stil och skydd för din iPhone X

Apple iPhone X Skins är en produktkategori av mobiltillbehör som erbjuder både personlig stil och skydd för din iPhone X. Skins, eller “klistermärken” som de också kallas, är tunna och självhäftande skydd som enkelt fästs på baksidan av din iPhone X. Dessa skins finns i en mängd olika mönster, färger och material, vilket ger dig möjlighet att anpassa och individualisera din iPhone X efter din personliga smak. Utöver att ge en unik och stilfull look till din telefon, fungerar skins även som skydd mot repor och smuts. De är enkla att applicera och ta bort utan att lämna kvar några klisterrester, vilket gör att du kan byta utseende på din iPhone X när du vill. Med Apple iPhone X Skins kan du ge din iPhone X ett personligt uttryck samtidigt som du skyddar den från vardagsslitage.

Iphone X Kolfiber Vinyl Skin Wrap Baksida
On Sale
Sale!
%
Off
14
Save 10kr
10kr
14%
10
kr
Iphone X Kolfiber Vinyl Skin Wrap Baksida
Iphone X Krokodilskinn Vinyl Skin Wrap Baksida
On Sale
Sale!
%
Off
29
Save 20kr
20kr
29%
20
kr
Iphone X Krokodilskinn Vinyl Skin Wrap Baksida

Personlig stil och skydd iPhone X Skins

Apple iPhone X Skins är en produktkategori av mobiltillbehör som erbjuder både personlig stil och skydd för din iPhone X. Skins, eller "klistermärken" som de också kallas, är tunna och självhäftande skydd som enkelt fästs på baksidan av din iPhone X. Dessa skins finns i en mängd olika mönster, färger och material, vilket ger dig möjlighet att anpassa och individualisera din iPhone X efter din personliga smak. Utöver att ge en unik och stilfull look till din telefon, fungerar skins även som skydd mot repor och smuts. De är enkla att applicera och ta bort utan att lämna kvar några klisterrester, vilket gör att du kan byta utseende på din iPhone X när du vill. Med Apple iPhone X Skins kan du ge din iPhone X ett personligt uttryck samtidigt som du skyddar den från vardagsslitage.

Handla billiga Apple iPhone X Skins hos Megabilligt.se

Hos Megabilligt.se hittar du ett brett utbud av billiga Apple iPhone X Skins. Vi erbjuder fri frakt över 100kr och snabb leveranstid på 1-3 dagar. Vi har skins i olika prisklasser för att passa alla budgetar. Våra produkter är av hög kvalitet och ger dig både stil och skydd för din iPhone X. Med våra billiga Apple iPhone X Skins kan du förvandla din iPhone X till något unikt och personligt utan att behöva spendera mycket pengar.

Säker betalning och trygg shopping hos Megabilligt.se

Hos Megabilligt.se erbjuder vi säker betalning med kort, swish, faktura och bank. Du kan känna dig trygg när du handlar hos oss och vi lägger stor vikt vid att skydda dina personuppgifter. Vi strävar efter att ge dig en smidig och trygg shoppingupplevelse. Om du har några frågor eller behöver hjälp är vår kundtjänst alltid redo att assistera dig.