Hörlursställ & Headsetstativ

Visar alla 5 resultat

Hörlursställ, headsetstativ och stativ för hörlurar billigt

Snygga hörlursställ till dina hörlurar! Undvik trassel på skrivbordet och hitta alltid dina hörlurar när du behöver dom.


Snygga och praktiska hörlursställ

Ge dina hörlurar det hem dom förtjänar! Genom att ha ett ställ för hörlurar på skrivbordet kan du på ett snyggt och enkelt sätt hålla bättre ordning samtidigt som du visar upp dem, alltid vet vart de finns och får ett mer stilrent skrivbord. Undvik trasslade kablar eller visa upp dina dyra hörlurar på ett snyggt sätt, med ett hörlursställ blir ditt skrivbord definitivt ett clean desk. Händer det dig ofta att dina hörlurar kommer bort eller ramlar i golvet? Då kan ett headsetstativ vara en ovärderlig investering. Kanske är du en riktig audiofil? Givetvis passar våra olika headsetställ och hållare lika bra i bokhyllan som på skrivbordet. Hitta enkelt dina hörlurar när du behöver dem

Slipp trassel och stökigt skrivbord

Om du har dåligt med utrymme på skrivbordet finns även möjligheten att fästa en headsethållare under bordet där du i stället kan hänga ditt headset. Denna typ av hörlurskrok passar perfekt för den mer praktiske som vill ha mer utrymme, snarare än att visa upp sitt headset eller ha ett mer estetiskt skrivbord. Hänger du dina hörlurar under bordet med en headsethållare så får du mer plats att arbeta, men du kan även använda kroken i stereohörnan eller i replokalen. Våra headsethållare går att fästa både vertikalt och horisontellt med den medföljande självhäftande massan.

Stort utbud hörlursstativ och ställ för hörlurar

Vi har hörlursstativ i olika färger och former så att du enkelt kan hitta ett headset stand som passar just dig och din inredning. Om du är en gamer eller programmerare som ber till ditt heliga skrivbord så har vi mer exklusiva headsetstativ i aluminium och metall. Dessa passar även bra för exempelvis arbetsplatsen eller hemmakontoret och kan bidra till en högklassig gaming- eller arbetsmiljö.