Visar alla 7 resultat

Skärp & bälten

Skärp och bälten är dina ultimata accessoarer för att uttrycka din unika stil. Men håll lite koll på till vad du ska använda ditt skärp eller bälte till för att matcha på smart sätt. Svångrem, livrem, bälte och skärp – kärt barn har många namn. En smart uppfinning som mest män använde tidigare för att hålla upp byxorna, men som nu har blivit ett måste i din outfit och som dessutom passar både kvinnor och män i alla åldrar.

Elastiskt Bälte - Canvas Tyg Skärp Med Stretch W26-w36 Vit
On Sale
Sale!
%
Off
7
Save 10kr
10kr
7%
10
kr
Stretch Bälte Canvas Tyg Skärp W26-w36 Beige
Tunnt Brunt Flätat Bälte Skärp I Tyg Skinn Läder
On Sale
Sale!
%
Off
39
Save 50kr
50kr
39%
50
kr

Skillnad på bälten och skärp

Är det egentligen någon skillnad tänker du? Ja, det är det faktiskt! Ett bälte är oftast bredare och lite grövre i stilen jämfört med ett skärp som är mjukare och lite smalare. Både skärp och bälten finns i olika utföranden. Du hittar här bälten av exempelvis stretchig canvas där du kan välja på flera olika färger som svart, blå, rosa eller beige. Det finns även smalare skärp av flätat läder i klassiska färger som svart, grått och brunt.

Matcha skorna

Tro det eller ej, men du kan matcha ditt val av skärp eller bälte med vilken typ av skor du har på dig. Eftersom bälten är mer rustika i sin utformning används det mer till fritidsklädsel. Vilken typ av bälte du väljer kan du faktiskt även matcha med ditt val av skor. Ju bredare och rustikare stil på bälte desto grövre typ av skor. Till en formell klädsel använder du helst ett skärp i läder.

Passar alla

Numera kan du bära skärp eller bälte vare sig du är man eller kvinna, ung eller gammal. Du väljer vanligtvis skärp som kvinna, men du kan lika gärna välja ett bälte som snygg accessoar. Unga kvinnor och män väljer märken, färger och stil för att vara trendsättande. Medan äldre oftare följer vett och etikett när det handlar om användningen av skärp och bälten.

Utmärkt accessoar

Den enorma rikedomen av olika stilar på skärp och bälten gör inte alltid valet så lätt. Men en sak som är säker är i alla fall att skärp och bälten är här för att stanna. Det är en utmärkt accessoar för alla att använda för att kunna sätta pricken över i:et i sin outfit. En accessoar som hjälper dig att hålla stilen i alla lägen.