Visar alla 8 resultat

Cykelglasögon och sportglasögon

Det är alltid viktigt att skydda sina ögon när du beger dig ut med cykeln, oavsett om du endast motionerar eller väljer att delta i en sport. Detsamma gäller för andra utomhussporter, till exempel skidåkning, löpning och liknande. Med ett par bra cykel- eller sportglasögon kan du undvika att få vinden i ögonen, samt förhindra att smuts och grus flyger upp i ansiktet. Vi har ett bra utbud med cykelglasögon och sportglasögon som hjälper dig utan att kosta skjortan. Ta gärna en titt och välj ett par som passar dig, produkterna vi erbjuder passar både män och kvinnor. De finns dessutom i flera färger, och med eller utan spegelglas.


Skydda ögonen med sportglasögon

Ett par cykel- eller sportglasögon skyddar dina ögon mot damm, grus, vinden och liknande. Speciellt om du gillar att cykla på grusvägar och ute i skogen. Självklart skyddar våra glasögon dig även från UV-strålningen. Genom att välja ett bra par cykelglasögon kommer du slippa få irriterade ögon med yttre faktorer. De förhindrar även att ditt synfält kommer störas vilket hjälper dig att koncentrera på sporten helt och hållet. Genom att investera i cykel- eller sportglasögon skyddar du dina ögon mot detta:

  • Vinden.
  • Grus och damm.
  • Insekter.
  • Regn.
  • UV-strålar.
Vilka glasögon som passar dig beror på vilken sport du utövar. Cykelglasögon är främst till för cykelsporter. Men de kan även fungera bra när du åker skidor eller bestämmer dig att springa maraton, det allra viktigaste är att sportglasögonen skyddar dig under tiden du utför din valda aktivitet.

Cykel- och sportglasögon i flera utföranden

I vårt utbud hittar du flera cykelglasögon och sportglasögon i olika modeller och till ett rimligt pris. De passar både damer och herrar samt finns i flera färger och med olika linser. Välj mellan svarta linser eller spegelglas efter vad du själv tycker bäst om. Du behöver heller inte oroa dig för att våra produkter kommer kosta flera hundratals kronor utan vi gör vårt yttersta för att alla ska ha råd med produkterna de letar efter. Om du har några frågor eller funderingar om våra produkter är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig.