Bli Längre Sulor

Visar alla 7 resultat

Bli längre sula för att öka din längd

Här kan du köpa en bli längre sula för att öka din längd med allt mellan 0,5-7cm! Stort utbud olika modeller skoinlägg för att bli längre.


Bli längre sula med universell storlek
Så fungerar en bli längre sula för ökad längd

Bli längre sula – skoinlägg för extra längd!

Shoppa vårt stora utbud av bli längre sulor! En bli-längre-sula är en sula eller ett hälinlägg som placeras i dina skor och gör dig flera centimeter längre utan att det syns att du använder dem.

Våra Innersulor är unisex och levereras i en storlek som passar alla. Sulorna är universella och kan klippas till för att passa i dina skor om det behövs. Längden sitter i hälen av sulan och den övriga delen hjälper till att hålla inlägget på plats i skon så att det inte glider omkring. Alla våra sulor passar perfekt i nästan alla typer av skor, speciellt sneakers och vardagsskor.

Bli längre med en bli-längre-sula

Det är vanligt att önska att man var några centimeter längre och en bli längre sula kan då vara en snabb och enkel lösning. Den är lätt att använda och kan när som helst tas ut ur skon utan några som helst komplikationer. Dem flesta av våra sulor kommer med flera lager vilket låter dig välja hur många centimeter du vill öka din längd, och kan också användas för att gradvis vänja dig vid att ha sulorna i dina skor.

Passar en bli längre sula mig?

Alla sulor kan enkelt klippas till för att få önskad storlek. Dem passar således till både damskor och herrskor. Sulorna har ofta också stötdämpande egenskaper som gör din gång lätt och ledig. Likt vanliga ortopediska innersulor hjälper dem även till att förbättra hållning då dem kan användas i varddagsskor som ofta har platta sulor.

Bli längre sula - skoinlägg bli längre!