Hållningsvästar & Ryggstöd

Visar alla 8 resultat

Hållningsväst, hållningssele och ryggstöd för bättre hållning

Förbättra hållningen och motverka framåtroterade axlar med en hållningsväst, ett ryggstöd för hållning eller ett hållninssele. Här hittar du ryggvästar, hållningsvästar och hållningsstöd för män, kvinnor och barn! Ryggvästar är ett effektivt sätt att förbättra hållningen samt motverka framåtroterade axlar, de kan även lindra och hjälp vid problem i nacke, axel eller bröstrygg.


Hållningsväst och Hållningssele

Att få bättre hållning har aldrig varit enklare. Hållningsvästar och ryggvästar är ett effektivt sätt att förbättra hållningen samt motverka framåtroterade axlar! De kan även lindra och hjälp vid problem i nacke, axel eller bröstrygg. En hållningsväst hjälper till att stabilisera axelpartiet, sträcka på bröstet och ryggen samt motverka dålig hållning som ofta orsakar belastningsskador. 

Stort utbud hållningsvästar

Köp en hållningsväst för bättre hållning och bättre hälsa, hållningsvästar hjälper från första dagen! Dålig hållning belastar nacke, axlar, rygg, bröst och bröstrygg negativt och är ofta orsaken till många problem så som i övre ryggen, axlarna och nacken. Börja förhindra framtida ryggont idag med ryggväst som ger bästa stöd när du arbetar, tränar eller bara kopplar av! Västen hjälper till att stödja och avlasta rygg och axlar, och ger dig en bättre hållning.

Väst för bättre hållning

Kom ihåg att ta hand om din rygg! Ryggsmärtor uppkommer tyvärr hos många på grund av dålig hållning oavsett om deras arbete och dagliga sysslor är stillasittande eller fysiskt krävande. Det är därför smart att tidigt fokusera på att ha korrekt hållning och möjligtvis investera i en hållningsväst eller ett hållningsstöd som både hjälper till att stödja och avlasta din rygg och dina axlar.

Hållningskorrigerande kläder - hållningströja!

Hållningskorrigerande kläder fungerar precis lika bra som en hållningsväst eller ett hållningsband. Den tajta hållningströjan hjälper till att hålla din kropp och axlar i rätt position och påminner dig om att själv hjälpa till att göra detta.

Hållningsväst - funkar det?

Vi har ett stort utbud hållningsvästar och vågar påstå att dessa håller lika bra kvalitet som liknande "hållningsväst bäst i test". Alla våra västar finns i olika modeller, passar för både män och kvinnor samt finns i flera olika storlekar. Hos oss kan du köpa en hållningsväst S hela vägen upp till hållningsväst XXL!

Hållningssele och ryggstöd förbättrar hållning

Ett hållningssele eller ett ryggstöd är perfekt för såväl kvinnor som män som vill förbättra sitt utseende och sina atletiska prestationer med hjälp av en god hållning! Vi har även speciella ryggstöd som hjälper barn med deras hållning.

Ryggstöd för hållning - Vilken storlek?

Vi har hållningsvästar i alla storlekar, från S till XXL och större. Det rekommenderas att en hållningsväst eller andra hållningskorrigerande stöd sitter tight för att ge en bra effekt, men vi har även storlekstabeller och mått på varje enskild hållningsvästs produktsida för att du ska kunna få rätt storlek direkt.

Hållningsväst, ryggstöd och bättre hållning väst från Megabilligt.se