Visar 1–20 av 64 resultat

Mobilställ och mobilhållare

Idag är din mobil en självklar del av vardagen. Eftersom du använder den jämt och ständigt kan det vara skönt med avlastning ibland genom att placera mobilen någonstans. I vårt breda sortiment kan du hitta olika modeller mobilställ och mobilhållare.

Oavsett om du befinner dig i bilen på väg till jobbet eller på cykeln till träningen finns billiga hållare som passar i olika sammanhang. Dessutom kan du hitta prisvärda mobilställ om du vill placera mobilen på ett bord.

Underkategorier

Produkter


Skydda mobilen från skador

Med en mobilhållare blir det enkelt och säkert att placera mobilen oavsett var du befinner dig. Du slipper oroa dig för att skada eller tappa den vare sig det är i bilen, på cykeln eller när du håller på med träningsredskap på gymmet.

Det är enkelt att fästa mobilen med hjälp av en hållare. Den ger dig full sikt över skärmen och är med andra ord till väldigt stor nytta. Oavsett vilken miljö du är i.

Tillbehör som passar dig

I många sammanhang vill du vara säker på att du kan ta mobilsamtal även om du är upptagen med annat. Om du älskar att cykla finns prisvärda och vattentäta modeller som du smidigt fäster på cykeln. Cyklar du kan du snabbt stanna till och ta samtalet, eftersom du ser det på skärmen framför dig och kan se vem som ringer. De flesta av våra mobilställ och mobilhållare är av universalmodell så det är lätt att hitta något som passar.

För dig som vill köra livestream eller spela in en Tik Tok-video har vi mobilställ som är justerbara i 270 grader för bästa vinkel. Mobilställ använder du även smidigt varsomhelst när du behöver hålla upp din enhet upprätt.

Gillar du att streama video på mobil eller surfplatta ger ett ställ av den här typen dig möjlighet att titta på video eller surfa på nätet i en bekväm ställning.

Sist men inte minst finns prisvärda mobilhållare som du enkelt kan fästa i bilen. De här varianterna har av en magnetisk platta som du smidigt fästa din smartphone på, även med fodral. Du finns också varianter som i bordsmodell. Där fungerar mobilhållaren med en självhäftande yta som du kan fästa baksidan av mobiltelefon på.