Visar alla 16 resultat

Datorglasögon med blåljusfilter

Har du svårt att sova? Använder du skärmar innan du lägger dig? Om så är fallet kan glasögon som filtrerar blått ljus vara svaret på dina problem. Dessa glasögon blockerar det blå ljuset som kommer från skärmar och andra enheter, vilket kan störa din sömncykel. De är också bra för dagtid, eftersom de minskar ögontrötthet och håller dina ögon friska.


Skärmglasögon med blåljusfilter

Vi introducerar vår senaste teknik – glasögon som filtrerar blått ljus! Med linser som filtrerar blått ljus hjälper dessa glasögon till att förbättra din sömn och skydda dina ögon från de skadliga effekterna av digitala skärmar.

Har du svårt att sova? Använder du skärmar innan du lägger dig? Om så är fallet kan glasögon som filtrerar blått ljus vara svaret på dina problem. Dessa glasögon blockerar det blå ljuset som kommer från skärmar och andra enheter, vilket kan störa din sömncykel. De är också bra för dagtid, eftersom de minskar ögontrötthet och håller dina ögon friska.

Vad innebär blåljusfilter?

Här hittar du oslipade glasögon i olika modeller som filtrerar bort blått och blåviolett ljus, ett energirikt ljus som alstras i större mängder från t.ex. LED-skärmen i surfplattan eller mobilen och anstränger ögonen.

Ljus är energivågor med olika frekvenser, där lägre frekvenser kan översättas till högre energi. Av alla färger inom det synliga färgspektret, utgörs den energirikaste delen av blått ljus som går mot blåviolett innan det övergår till ultraviolett, UV-ljus, en färg vi inte längre kan se med ögonen. Ljus med högre energi anstränger våra ögon mer än ljus med lägre energi som då utgörs av den gul-orange-röda delen av färgspektret. Ju mer vi anstränger våra ögon, ju högre blir risken att vi tidigare utvecklar synförsämringar i form av ålderssynthet, presbyopi.

Har du svårt att sova efter att ha använt din telefon eller dator sent på kvällen? Är du irriterad över det blå ljuset som dessa enheter avger? Om så är fallet, är glasögon som filtrerar blått ljus perfekt för dig! Våra glasögon har linser som filtrerar bort blått ljus, vilket gör att du kan njuta av en mer avslappnad och vilsam sömn.

Vem behöver datorglasögon med skydd mot blått ljus?

Vi spenderar alltmer tid idag framför olika skärmar, vare sig det är TV:n, datorskärmen, mobilen eller surfplattan. Generellt alstrar dessa blå och blåvioletta färger i mycket högre grad än vår naturliga, skärmfria omgivning. Därför gör du dina ögon en stor tjänst genom att filtrera bort detta högenergiska ljus när du sitter en hel arbetsdag framför datorn på jobbet eller slappnar av en lördagskväll med tre avsnitt på raken av din favoritserie på netflix.

Särskilt viktigt att använda blåljusfilter är det innan läggdags, då detta ljus har en stark inverkan på sömnen och påverkar utsöndrandet av melatonin i kroppen på ett sätt som gör det svårare att somna.

Skärmglasögon och blåljusglasögon

På Megabilligt.se kan du köpa billiga skärmglasögon och anti blåljusglasögon. Våra glasögon är speciellt utformade för att filtrera bort det skadliga blåa ljuset från skärmar och andra digitala enheter. Genom att bära våra glasögon minskar du risken för sömnbesvär och ögonbelastning. Dessutom erbjuder vi fri frakt vid köp över 100kr och snabb leverans inom 1-3 dagar.

Anti blått ljus datorglasögon

Vi erbjuder ett brett utbud av anti blåljus datorglasögon som passar alla behov och stilar. Våra glasögon är tillverkade av högkvalitativa material och har en stilren design. Du kan välja mellan olika färger och former för att hitta de glasögon som passar dig bäst. På Megabilligt.se kan du känna dig trygg med säker betalning med kort, Swish, faktura och bank. Beställ dina anti blåljus glasögon idag och ge dina ögon det skydd de behöver!

"

Våra datorglasögon

I vårt utbud är samtliga datorglasögon utan styrka och filtrerar bort ljus i den blå och blåvioletta delen av det synliga färgspektrat. De benämns också ofta som blåljusglasögon, eller glasögon med blåljusfilter.Vi valt att fokusera på några av de populäraste modellerna i stilrena färger för att kunna hålla nere priserna, samtidigt som du får välja mellan en klassisk, professionell eller mer avslappnad stil efter eget tycke.