Visar alla 8 resultat

Bagagetags och adresslappar för resväskor

Här hittar du vårt stora utbud av snygga och roliga bagagetaggar och adresslappar för resväskor som hjälper dig att enkelt hitta ditt bagage eller din resväska på flygplatsen!


Bagagetags hjälper dig att hitta ditt bagage

Alla älskar vi att resa, men tyvärr så kan resväskan ibland hamna på villovägar under resan. Med en bra och synlig bagagetag kan din väska lättare hitta tillbaka till dig ifall den skulle försvinna. Våra bagagetaggar gör även att du lätt kan se din väska när det är dags att hämta den på flygplatsens bagageband! Ta det säkra före det osäkra och skaffa en adresslapp för resväskan innan du drar iväg på resa eller semester.

Billiga bagagetaggar i mängder

Köp bagagetaggar billigt på Megabilligt.se, vi har ett stort utbud och låga priser! I vårt stora sortiment billiga bagagetaggar hittar du garanterat en som passar din smak. Gör du inte det kan du givetvis kontakta vår kundtjänst med önskemål, vi är alltid intresserade av att höra vad våra kunder vill se i vår butik! 

Märk din väska med en adresslapp för resväska

Om din väska mot all förmodan skulle råka försvinna under resan så är det bra om din adress och dina kontaktuppgifter finns med på en bagagebricka. Detta ökar då chansen att du kan få väskan tillbaka av den som hittat den. En bagagelapp är en billig försäkring för din väska. Se till att den sitter fast ordentligt och är synlig, samt att alla väsentliga uppgifter finns med på den.

Fördelar med en bagagebricka till din resväska

Bagagetaggar är inte bara bra på det viset att en väskas ägare snabbt kan identifieras genom adresslappen, om du köper en ovanlig adresshållare till din väska syns den även extra bra på flygplatsen. Känn snabbt igen din väska när den ramlar ner på bandet i bagagekarusellen och hinn ut före alla andra! Föredrar du en snygg bagagetag i läder har vi dessa i flera olika färger, annars har vi även många roliga bagagetaggar i starka färger och mönster som verkligen står ut!

Roliga bagagetaggar i många olika utföranden

Bagagetaggar med roliga former, motiv och färger står ofta ut och gör det lättare att hitta din resväska på flygplatsen. I vårt stora utbud roliga bagagetaggar kan du lätt hitta någon som passar perfekt för dig och din resväska. Med en unik och rolig bagagetagg står även din svarta resväska ut. Varför inte köpa matchande för hela familjen? Då hittar ni garanterat era väskor lätt på bagagebandet!

Snygga och stiliga bagagetaggar i läder

Föredrar du en mer minimalistisk och klassisk look har vi även snygga adresslappar för resväskor i läder. Dessa passar bra på både resväskor och handbagage så som trunkar, weekendbags och liknande. En bagagetagg i skinn ger ett lyxigt intryck på din väska oavsett om det är en resväska eller ett handbagage. Vi har bagagetaggar i läder i många olika färger och former, vårt utbud växer också ständigt!

Bagagetaggar och adresslappar på resväskor för att inte tappa bort resväskan