Visar alla 8 resultat

Billiga städredskap för hemmet

Här hittar du ett brett sortiment av billiga städredskap som underlättar din vardagliga rengöring och städning hemma. Vi erbjuder allt från sopborstar och dammsugare till moppset och fönsterputsmedel av hög kvalitet till låga priser. Med våra prisvärda städredskap kan du hålla ditt hem rent och snyggt utan att behöva spendera en förmögenhet.

On Sale
Sale!
%
Off
20
Save 50kr
50kr
20%
50
kr
Rengöringsredskap För Fönsterkarm - Städa Fönster
On Sale
Sale!
%
Off
14
Save 10kr
10kr
14%
10
kr
Rengöringsredskap För Fönsterkarm - Städa Fönster
On Sale
Sale!
%
Off
17
Save 100kr
100kr
17%
100
kr
On Sale
Sale!
%
Off
21
Save 80kr
80kr
21%
80
kr

Sopborstar och dammsugare för effektiv städning

Hos oss hittar du ett brett sortiment av sopborstar och dammsugare som underlättar din vardagliga rengöring och städning hemma. Våra sopborstar är tillverkade av hög kvalitet och har ergonomiska handtag för bekväm användning. Med en effektiv dammsugare kan du enkelt och snabbt suga upp smuts och damm från olika ytor och förbättra luftkvaliteten i ditt hem. Vi erbjuder både traditionella dammsugare och robotdammsugare som tar hand om städningen åt dig.

Prisvärda städredskap för ett rent och snyggt hem

Vårt mål är att erbjuda prisvärda städredskap av hög kvalitet för att du ska kunna hålla ditt hem rent och snyggt utan att behöva spendera en förmögenhet. Vi har ett stort utbud av olika städredskap som passar alla behov och preferenser. Oavsett om du behöver rengöra ditt golv, fönster eller andra ytor så kan du hitta passande produkter hos oss. Beställ dina billiga städredskap för hemmet på Megabilligt.se idag och få fri frakt när du handlar för över 100kr!