Visar alla 6 resultat

Skal till iPhone X

Här hittar du massor av billiga iPhone X skal och fodral i olika färger och modeller. Välj mellan modeller så som tunna svarta skal, genomskinliga skal eller plånboksfodral i skinn!

Plånboksfodral Iphone Xs Svart
On Sale
Sale!
%
Off
34
Save 50kr
50kr
34%
50
kr
Iphone X Mobilskal Svart Läder Skinn
On Sale
Sale!
%
Off
40
Save 40kr
40kr
40%
40
kr
Iphone Xr Mobilskal Svart Läder Skinn
Iphone X Mobilskal Cherry Blossom Blommigt Bär
On Sale
Sale!
%
Off
40
Save 40kr
40kr
40%
40
kr
Tunt Svart Iphone 11 Skal Mobilskal 1mm Tpu
On Sale
Sale!
%
Off
14
Save 10kr
10kr
14%
10
kr
Iphone X Mobilskal Svart Läder Skinn Krokodil Skal
On Sale
Sale!
%
Off
40
Save 40kr
40kr
40%
40
kr
Iphone 8 Plus Mobilskal Svart Läder Skinn Krokodil Skal
Iphone X Mobilskal Jungel Tropical Blossom Blommor
On Sale
Sale!
%
Off
40
Save 40kr
40kr
40%
40
kr

Mobilskal för iPhone X

Mobilskal är ett viktigt tillbehör för att skydda din iPhone X från repor, stötar och smuts. De finns i olika material och designer, vilket ger dig möjlighet att välja ett skal som passar din personliga stil. Mobilskal för iPhone X är speciellt utformade för att passa perfekt runt telefonens form och ger en smidig åtkomst till alla knappar och portar. Med ett mobilskal kan du tryggt använda din iPhone X utan att riskera att skada den.

Köp Billiga iPhone X Skal på Megabilligt.se - Fri Frakt över 100kr

Hos Megabilligt.se kan du köpa billiga iPhone X skal. Vi erbjuder fri frakt över 100kr, vilket gör det ännu mer prisvärt för dig att skydda din iPhone X. Dessutom har vi en snabb leveranstid på 1-3 dagar, så du kan snabbt få ditt skal och börja använda det. Vi erbjuder också säkra betalsätt, bland annat kort, swish, faktura och bankbetalning, vilket ger dig flexibilitet och trygghet vid ditt köp.

Snyggt skydd för din iPhone X

Varför inte göra din iPhone X både snygg och skyddad? Med våra billiga iPhone X skal kan du göra just det. Välj bland olika designer och färger för att hitta ett skal som passar din personliga stil. Oavsett om du föredrar ett enkelt och stilrent skal eller ett mer färgglatt och mönstrat alternativ, så kan du hitta det hos oss. Ge din iPhone X ett nytt utseende samtidigt som du ger den ett pålitligt skydd.