Visar 1–20 av 114 resultat

Fake Piercingar

Vill du ha en piercing men är osäker på om du vill ta hål? Du kan då välja att köpa en Fake Piercing att prova med innan du bestämmer dig!

Underkategorier

Produkter


Fake piercing

Vi har ett stort utbud fake piercing, fejk piercing och låtsas piercing i många olika modeller och färger för alla som är osäkra eller inte vill pierca sig på riktigt. Många vill också känna och se hur det är att ha en piercing innan man bestämmer sig för att ta hål. Vissa vill också bara ha en piercing för en kväll, för en maskerad eller undvika kostnad och permanenta kroppsmodifikationer. Då är en fake piercing ett bra alternativ! Vi har fakepiercing som motsvarar nästan alla typer av piercing, så som fakepluggar, fake näspiecing, fake läpp piercing, fake örhängen och fake töjningar.Olika fake piercingar

Det finns olika benämningar på fake piercingar. I denna kategori hittar du fake piercingar i den benämningen att dom inte kräver något hål utan istället fästes med hjälp av exempelvis klämma eller magnet. Den andra benämningen används främst för exempelvis fake töjningar och kan innebära att töjningen endast framstår som större än vad den egentligen är. Letar du efter en fake piercing som inte kräver något hål så hittar du dom här!