Visar alla 2 resultat

Weekendbags

En praktisk weekendbag är perfekt för både långa och korta resor. Den är liten och smidig och tar inte så mycket plats, vilket passar bra när du inte behöver ha med dig så mycket packning. Weekendbagen är även ett snyggare alternativ till ryggsäcken.

17l Väska Med Skofack Skinn - Weekendbag Träningsväska - Svart
On Sale
Sale!
%
Off
24
Save 80kr
80kr
24%
80
kr
Stor Weekendbag Med Skofack I Svart Läder Skinn Träningsväska
Weekendväska Med Skofack I Flätat Pu-läder Skinn Träningsväska Svart
On Sale
Sale!
%
Off
29
Save 100kr
100kr
29%
100
kr
Weekendväska Med Skofack I Flätat Pu-läder Skinn Träningsväska Svart

Den praktiska väskan för resan

Som det låter på namnet är en weekendbag gjord för att du ska få plats med exakt det du behöver under en helg. Väskan rymmer dina kläder, underkläder och necessär och den gör att du kan resa lättare, utan onödigt bagage. Ska du ge dig ut på en långresa kan du dessutom använda din weekendbag som handbagage. På det sättet kan du ta med dig de saker som du behöver ombord på planet, till exempel en bärbar dator, en varm tröja, en bok och dina hörlurar.

En viktig accessoar

För den stilmedvetne mannen eller kvinnan är weekendbagen dessutom en viktig accessoar och stylingprodukt. I vårt sortiment hittar du flera typer av weekendbags så att du kan matcha din weekendbag med din outfit. Det finns många olika typer av weekendbagar, allt från stilrena och enkla till mer sportiga eller trendiga. Du kan helt enkelt välja den som passar dig och din stil.

Weekendbags - flera olika modeller

Det finns ett stort utbud av weekendbags i vårt sortiment. Du kan välja bland flera olika modeller, storlekar, material och färger. Väskorna har även flera smarta funktioner och fack som gör det enklare för dig att packa din väska.

Väska med smart skofack

En väska med ett separat skofack är smart när du ska ut och resa. Där kan du lägga ett par extra finskor till kvällens middag. Det passar även utmärkt som förvaring för dina tränings- eller löparskor. På det sättet separerar du smutsiga skor från dina rena kläder. Väskan har även en praktisk axelrem som gör det enkelt för dig att bära den.

Välj en skinnväska

En weekendbag tillverkad av skinn är alltid ett klassiskt val. Den ger ett stilsäkert uttryck, är tidlös och blir inte omodern. Skinn är också ett mycket tåligt material, vilket gör att du kan ha väskan länge. Skinnväskan finns i svart.