Grillz

Visar alla 10 resultat

Grillz för Tänder – Guldtänder och Silvertänder

Stort utbud av hiphop grillz för tänder till låga priser – Skaffa smycken till tänder precis som dina favoritartister och rappare!


Vad är Grillz?

Grillz är en sorts tandsmycke som blivit känd- och populär genom hiphop- och rap-kultur. Den som tittar mycket på mtv och musikvideos kan knappast ha missat att grillz är väldigt populära smycken för tänder som pryder munnarna på många artister och kändisar. Kända artister som bär grillz är exempelvis A$AP Rocky, Post Malone, Migos och 6ix9ine.

Grillz och tandsmycken förknippas idag ofta med rap och hiphop kulturen men arkeologiska fynd tyder på att även gamla civilisationer som Aztekerna smyckade sina tänder med guld och diamanter!

Stick ut med guldtänder

Grillz och tandsmycken kan användas av dig som uppskattar det unika utseendet det medför, eller av dig som vill klä ut dig till din favorit rappare på exempelvis en maskeradfest. Grillz kan vara en unik accessoar till din stil och passar bra om du har en smak med influenser av hiphop eller street.

För att få inspiration kan du titta på artister så som A$AP Rocky som ofta ses bära kostym tillsammans med utsmyckade tänder, eller Post Malone som ofta rockar en mer avslappnad look. Du väljer själv om du vill smycka överkäken, underkäken, en tand eller gå all in! Stick ut lite extra på festen, maskeraden eller i din egna musikvideo. Bara din fantasi sätter gränserna när det kommer till grillz för tänderna.

Passar Grillz till mina tänder?

Grillz monteras snabbt och enkelt på dina tänder med en infästning av silikon som gör att tandsmycket sitter fast ordentligt och inte trillar av. Många Grillz tandsmycken levereras tillsammans med en såkallad boil-and-bite skena. Detta är en silikonremsa som du kokar och sedan biter i, vilken därefter formas unikt för dina tänder. Denna fästes sedan i dina grillz vilket gör att de sitter stadigt i munnen.