Visar alla 12 resultat

Grillz för tänder – Guldtänder och silvertänder

Stort utbud av hiphop grillz för tänder till låga priser – Skaffa smycken till tänder precis som dina favoritartister och rappare!


Vad är grillz tandsmycken?

Grillz är tandsmycken som enkelt kan tas av och på. De kan tillverkas i många olika färger och modeller, så som guld, stål, silver och roséguld. Grillz finns med eller utan andra dekoreringar så som diamanter, bokstäver och symboler. Denna typ av tandsmycken har länge varit populära i hiphopkrestar och bland rap-artister. Idag efterfrågas grillz av såväl internationella kändisar som influencers och trendiga personer.

Grillz är en sorts tandsmycke som blivit känt  och populärt genom hiphop- och rap-kultur. Den som tittar mycket på mtv och musikvideos kan knappast ha missat att grillz är väldigt populära smycken för tänder som pryder munnarna på många artister och kändisar. Kända artister som bär grillz är exempelvis A$AP Rocky, Post Malone, Migos och 6ix9ine.

Grillz och tandsmycken förknippas idag ofta med rap och hiphop kulturen men arkeologiska fynd tyder på att även gamla civilisationer som Aztekerna smyckade sina tänder med gold grillz, diamond grillz och bling grillz!

Hur fungerar grillz?

Alla våra grillz fästes enkelt på tänderna själv och du kan ta av och på dem när som helst utan besök hos tandläkare. Det tandavtryck som normalt tas av en tandläkare tar du enkelt själv hemma genom att du värmer den medföljande tandskenan i varmt vatten och biter i den. Denna tandskena fäster du sedan i dina grillz så att du enkelt kan knäppa fast dem på dina tänder.

Guldtand eller silvertand

Grillz och tandsmycken kan användas av dig som uppskattar det unika utseendet det medför, eller av dig som vill klä ut dig till din favorit rappare på exempelvis en maskeradfest. Grillz kan vara en unik accessoar till din stil och passar bra om du har en smak med influenser av hiphop eller street.

För att få inspiration kan du titta på artister så som A$AP Rocky som ofta ses bära kostym tillsammans med utsmyckade tänder, eller Post Malone som ofta rockar en mer avslappnad look. Du väljer själv om du vill smycka överkäken, underkäken, en tand eller gå all in. 

Stick ut lite extra på festen, maskeraden eller i din egna musikvideo. Bara din fantasi sätter gränserna när det kommer till grillz för tänderna.

Passar grillz till mina tänder?

Grillz monteras snabbt och enkelt på dina tänder med en infästning av silikon som gör att tandsmycket sitter fast ordentligt och inte trillar av. Så länge du bär dina grillz tillfälligt och håller dem rena så påverkar de inte dina tänder eller din munhälsa. Det är dock viktigt att du rengör dem efter användning då matrester och bakterier från dina tänder enkelt kan ligga kvar efter användning. För att undvika karies och inflammationer bör du ta ut dina grillz när du ska äta.

Våra grillz tandsmycken levereras tillsammans med en så kallad boil-and-bite skena. Detta är en silikonremsa som du kokar och sedan biter i, vilken därefter formas unikt för dina tänder. Denna fästes sedan i dina grillz vilket gör att de sitter stadigt i munnen.

Vad kostar en guldtand

Grillz kan vara en dyr historia, men vill du ha något lika snyggt men lite billigare så har du kommit helt rätt. Här kan du köpa en guldtand, silvertand, diamond grillz, gold grillz eller silver grillz billigt.

Hos en juvelerare eller tandläkare kan en guldtands pris vara väldigt högt, speciellt om det ska vara en guldtand av äkta guld. Därför kan det vara smart att istället köpa fake grillz av guldpläterat stål eller diamond grillz med kubisk zirconia. 

Kostnaden varierar kraftigt baserat på vilket material som används, hur många tänder som ska täckas samt val av dekorationer. Hos oss behöver en guldtand inte kosta så mycket om du nöjer dig med att smycket inte är gjort av äkta guld, tandsmycket ser lika bra ut ändå!

Köpa fake grillz i sverige - Gold grillz och diamond grillz

Vill du blinga din mun riktigt ordentligt så har du hittat rätt. Vi har hela tandrader i guld och silver, både med och utan diamanter. 

 

 

 

Exempel på hur det ser ut med gold grillz, guldtand och silvertand
Så här använder du dina grillz
Guide till hur man använder grillz tandsmycken