Billiga Grillz, Guldtänder och Silvertänder

Stort utbud av grillz hiphop smycken till låga priser - ta ditt bling till nästa nivå!

Grillz

Visar alla 10 resultat


Vad är Grillz?

Den som tittar mycket på mtv och musikvideos kan knappast ha missat att grillz är väldigt populära tandsmycken som pryder tänderna på många artister och kändisar som exempelvis A$AP Rocky, Post Malone, Migos och 6ix9ine.

Grillz och tandsmycken förknippas idag ofta med rap och hiphop kulturen men arkeologiska fynd tyder på att även gamla civilisationer som Aztekerna smyckade sina tänder med guld och diamanter!

Stick ut med guldtänder

Stick ut lite extra på festen, maskeraden eller i din egna musikvideo. Bara din fantasi sätter gränserna. Grillz kan vara en unik accessoar och passar bra in i en stil med influenser av hiphop eller street.

För att få inspiration kan du titta på artister så som A$AP Rocky som ofta ses bära kostym tillsammans med utsmyckade tänder, eller Post Malone som ofta rockar en mer laid back look. Du väljer själv om du vill smycka överkäken, underkäken, en tand eller gå all in!

Passar Grillz till mina tänder?

Grillz monteras snabbt och enkelt på dina tänder med en infästning av silikon som gör att tandsmycket sitter fast ordentligt och inte trillar av. Många Grillz tandsmycken levereras tillsammans med en såkallad boil-and-bite skena. Detta är en silikonremsa som du kokar och sedan biter i, vilken därefter formas unikt för dina tänder. Denna fästes sedan i dina grillz vilket gör att de sitter stadigt i munnen.