Visar alla 2 resultat

Billiga iPhone lightning laddkablar

iPhone kablar är ett tillbehör till telefonen som lätt går sönder eller tappas bort. Hos oss hittar du billiga iPhone Lightning laddkablar så att du kan köpa flera stycken. Du slipper då riskera att en dag stå utan en laddare. Vi har laddkablar till iPhone i flera olika längder och utformningar för att du ska kunna hitta ett alternativ som passar dina behov. Alla våra iPhone kablar är säkra att använda, samtidigt som de också är mycket prisvärda.


Billiga iPhone kablar i olika längder

Vi vet att behöver av olika laddkablar varierar. Det finns nog få saker som är så irriterande som en för kort laddkabel. Samtidigt vill du inte ha en sladd som är onödigt lång eftersom den lätt blir trasslig. Vi har billiga iPhone Lightning laddkablar i flera olika längder, vilket gör att du kan köpa en laddare för varje tillfälle. Kanske behöver du en längre kabel i sovrummet, medan en kortare passar bättre när du ska ladda i bilens USB-uttag. I vårt sortiment hittar du även töjbara iPhone kablar, som är perfekta när du behöver flexibilitet.

Extra hållbara kablar

Även om vi säljer billiga iPhone Lightning laddkablar lägger vi stor vikt vid kvaliteten. Vi vet att du troligen använder dina iPhone kablar används dagligen och att de får utstå mycket slitage. Därför hittar du även extra hållbara kablar i vårt sortiment. Vi tycker det är viktigt att dina iPhone kablar klarar av dagligt påfrestning. En extra hållbar kabel klarar av att snabbt bli nerstoppad i väskan utan att gå sönder.

Effektiv användning

De flesta av iPhone kablarna du hittar i vårt sortiment har stöd för snabbladdning. Du kan använda sladdarna med Quick Charge 2.0 och 3.0 vilket laddar upp din iPhone på nolltid.

Med billiga iPhone Lightning laddkablar av bra kvalitet kan du självklart även ladda andra Apple-produkter. iPhone kablar passar även till iPad och AirPods. Men med tanke på priset kan du med gott samvete göra en laddkabel till varje produkt och varje rum. Du slipper då strulet med att gå och leda en laddkabel varje gång det är dags att ladda din iPhone.