Visar alla 17 resultat

Billaddare och trådlösa QI-laddare för bilen

Här hittar du vårt stora sortiment med billaddare och trådlösa qi-laddare som laddar din telefon trådlöst medan du har den i gpshållaren. Slipp tömma batteriet medan du använder gps och kör bil, med en trådlös qi-billaddare sitter telefonen säkert i sin hållare och ger din en bra överblick över mobilen samtidigt som du kör.


Qi-laddare för bilen ger dig en säker, smidig och trådlös laddning av din mobiltelefon samtidigt som du kör. Flera av våra billaddare tar hjälp av sensorstyrda klämmor för att hålla telefonen stadigt och låta dig ta loss den med bara en hand. Lämna mobilen i hållaren under hela åkturen och voilà, du har snabbt ett fulladdat batteri igen!

Qi-teknologin laddar din mobil trådlöst och kan leverera effekter på upp till 15W. Med en trådlös laddare behöver du bara placera din Qi-kompatibla mobiltelefon i hållaren för att batteriet ska laddas. Alla nyare telefoner stödjer denna smidiga teknologi, men för att vara på den säkra sidan så kan du dubbelkolla att din telefon stödjer trådlös laddning.

För att driva den trådlösa laddaren behöver du använda en separat billaddare för cigarettuttaget ifall din bil inte redan har ett usb-uttag med tillräcklig strömförsörjning. Förser du inte laddaren med tillräckligt med ström kommer din telefon att laddas långsamt även om både mobilen och laddaren stödjer snabbladdning. Komplettera därför gärna med en av våra kraftfulla billaddare för cigarettuttag!