AirPods Tillbehör

Visar 1–20 av 45 resultat

AirPods skal, fodral och tillbehör

Billiga Airpods skal och fodral för att skydda dina hörlurar mot repor och skador! Här hittar du massor av airpods skal, airpods fodral och airpods pro case i flera olika färger och modeller.

-40%


AirPods Skal

Här hittar du vårt stora utbud AirPods skal med massor av olika modeller i olika färger och material. Vi erbjuder Airpods skal i bland annat silikon, plast och läder. Alla våra airpods skal håller en hög kvalitet och ger ett bra skydd för ditt airpods fodral. Vi har allt från enfärgade modeller i svart och vitt, till marmor och skinn. Vissa har även speciella funktioner såsom en karbinhake för att enkelt hänga ditt airpods fodral i väska eller byxor!

AirPods Fodral

Våra airpods fodral passar till airpods 1, airpods 2, airpods 3 och airpods pro. Även med ett skal på dina hörlurar kan du såklart fortfarande komma åt alla öppningar för laddning och liknande. Dom flesta av våra skal är även kompatibla med trådlös laddning utan att du behöver ta av skalet. Alla våra AirPodsskal erbjuder ett optimalt skydd och finns i en stor variation av designs!

AirPods Pro Case

Vill du skydda dina dyra hörlurar och se till att dom håller länge? Alla våra AirPods skal är gjorda för att ge dina hörlurar bästa möjliga skydd och låta både dina Apple AirPods och ditt laddningsetui slippa stötar och repor. Med ett AirPods fordral kan du förvara dina hörlurar i fickan eller väskan utan att oroa dig för repor från nycklar och annat. Väljer du ett airpods fodral med karbinhake kan du fästa det i en ögla på din väska eller i dina byxor. Fodralen finns i flera olika storlekar för att passa alla olika modeller av Airpods, så som Airpods Pro, Airpods gen 1, airpods gen 2 och airpods gen 3. Några är så tunna att dom knappt märks utanpå originalfodralet, vilket är perfekt om du vill ha det i fickan.

Skyddsfodral AirPods

Om du någonsin har råkat ta fel AirPods eller om någon har råkat ta dina, så är den tiden nu förbi. Gör ditt AirPods-fodral lite mer personligt med hjälp av något av våra skal! Utmärk dig från din resten av alla airpods med våra unika skyddsfodral som kombinerar funktionalitet med modern design. Köp ditt AirPods skyddsfodral från oss snabbt och smidigt idag och få hem ett snyggt skydd för dina trådlösa hörlurar.

Skal och tillbehör till AirPods

Köp AirPods tillbehör och fodral i flera varianter, som passar både gamla & nya Airpods modeller. Beställ online med snabb leverans, men se till att välj ett skal till rätt modell så slipper du returnera det! Med ett skyddsfodral till dina Airpods ser du till att inte bara skydda etuit, du kan också matcha det med din stil. Till dina AirPods levereras en vanlig laddkabel, men flera modeller stödjer även trådlös laddning (Qi) så varför inte använda sig av denna bekvämlighet? Med våra skal kan du ladda trådlöst utan att ta av skyddsfodralet.

AirPods

Apple släppte den revolutionerande telefonen iPhone redan 2007 för att sedan år på år komma med flera nya högteknologiska produkter. En av dessa var det stora teknologiska klivet till trådlösa hörlurar vid namn AirPods som släpptes för första gången 2016. Sensationen var enorm. Dessa innovativa trådlösa hörlurar med trådlöst och smidigt laddningsetui som var lätta att ansluta till samtliga Apple-enheter tog världen med storm och blev en succé.

Skydda ditt AirPods laddningsetui

När du tar ut dina hörlurar ur etuiet får du en trådlös och kraftfull ljudupplevelse. Så fort dina AirPods når dina öron så möts dom av ett fylligt ljud av hög kvalitet och en personlig assistent vid namn Siri som kan ge dig personlig hjälp utan att du ens behöver plocka upp din iPhone ur fickan. Där sitter dina AirPods sedan någorlunda säkert, men det som verkligen behöver skyddas är laddningsetuiet! Köp ett AirPods skal eller AirPods fodral och förläng livslängden på dina hörlurar avsevärt samtidigt som du ger det en personlig prägel och ett personligt utseende. Du bär med stor sannolikhet med dig dina lurar överallt precis som du gör med din iPhone, och då är det viktigt att dem skyddas på samma sätt. Matcha ditt iPhone skal med ett AirPods skal, vi har färger och modeller som passar alla. Vårt breda utbud av skyddande skal för AirPods hjälper dig att hålla dina lurar i nyskick och ger dem samtidigt en ny look.