Pannband

Visar alla 15 resultat

Pannband är ett bra sätt att hålla hår och svett borta från ansiktet medan du sportar, springer eller bara njuter av att vara utomhus. Vi har pannband i en mängd olika färger och stilar, så att du kan hitta den perfekta som matchar din outfit eller ditt humör. Dessutom är de prisvärda och lätta att ta med dig vart du än går.


Ett pannband är ett klädesplagg som bärs runt huvudet. Pannband kan tillverkas av en mängd olika material, men oftast av ett stretchigt tyg. Pannband används ofta för att hålla håret borta från ansiktet eller för att hålla en frisyr på plats. De kan också bäras för skydd eller värme eller bara för att lägga till lite personlighet till din look.

Om du letar efter ett hårband som kommer att sitta på plats medan du är aktiv, prova ett sportpannband. Dessa band är gjorda av stretchigt tyg och är designade för att sitta tätt runt ditt huvud, så att de inte flyger av när du börjar röra på dig. De finns i en mängd olika färger och mönster, så du kan hitta en som matchar dina träningskläder eller bara din personlighet.

Pannband för träning

Pannband kan användas för en mängd olika ändamål, inklusive att hålla håret borta från ansiktet medan du tränar, hålla svetten borta från ögonen och ge extra värme när du tränar i kallt väder. Det stretchiga tyget och den åtsittande passformen håller pannbandet på plats medan du svettas, vilket gör dem perfekta för löpning, cykling eller CrossFit. De roliga färgerna och mönstren får dig att känna dig snygg och energisk under hela träningspasset.