Visar alla 17 resultat

Korthållare

Dina kort är värdefulla handlingar och bör förvaras i ett säkert förvar. I en ny, digital era används kontanter mer sällan och därför finns det inte längre något behov att bära runt på en tjock plånbok. Därför kanske det är dags att gå vidare från den klassiska plånboken till något nytt. Glöm tunga småmynt och buntar av sedlar och kvitton och välj i stället en korthållare som passar dig. I dagsläget är nämligen vanliga plånböcker överflödiga. Här hittar du korthållare i olika material och modeller. Det finns både moderiktiga varianter i skinn och stabila i aluminium.


Olika funktioner

Är du fortfarande inte är hel såld på tanken att släppa kontanterna behöver du inte gräva ner dig för det. Det finns nämligen även korthållare med plats för just mynt och sedlar. De påminner till viss del om en gammal, hederlig plånbok. Men då de är mycket mindre än en sådan, och tar därför inte upp lika mycket plats. Tack vare det får den lätt plats i både väskan och fickan. Med ett rimligt fack får du plats med precis det du behöver, och inte mer än så. På så sätt undviker du att samla på dig onödiga kvitton som bara ligger och skräpar.

Automatisk korthållare

I en proppfull plånbok kan det vara svårt att hitta det du söker. Inte minst kan det vara rätt så krångligt att få tag på rätt kort i stressiga stunder. Med våran mest populära modell skjuter du enkelt upp dina kort med ett knapptryck. På så sätt slipper du onödigt krångel och kan snabbt hitta det kort du söker. Det kan helt enkelt inte bli enklare än så.

Skydd mot kortbedrägeri

I och med att det mesta numera är digitalt så är det viktigt att du vet hur du kan skydda dig själv. Det finns alltid en risk att drabbas av kortbedrägeri, det vill säga att du får din kortinformation stulen av en bedragare. Men sån tur är har du möjligheten att minimera den risken. Väljer du en korthållare i aluminium kommer den automatiskt hjälpa till att skydda dig mot detta. När kortet befinner sig i hållaren så blockeras RFID-läsare från att skanna det mot din vilja.