Vänskapssmycken

Visar 1–20 av 29 resultat

Stort utbud billiga vänskapssmycken och kompissmycken!

Här hittar du massor av brythjärtan, kompishalsband, kompisarmband och andra vänskapssmycken.

Underkategorier

Produkter


Dela ett smycke med din bästa vän

Alla har vi minst en bästa kompis som vi bryr oss extra mycket om. Köp ett matchande kompissmycke att dela med denna person, eller ett vänskapshalsband för tre eller mer om ni är fler! Hos oss hittar du ett stort utbud vänskapssmycken i olika modeller och utföranden.

Vänskapshalsband för Systrar

En bästa vän kan också vara någon i din familj. Köp ett vänskapssmycke att dela med din syster eller bror, mamma eller pappa. Vi har armband och halsband för systerskap som du kan dela med din syster.

Vänskapssmycken för Vuxna

Vänskap är inte bara något som finns hos barn och yngre, även vuxna kan ha vänner som de vill visa sin uppskattning för. I vårt sortiment hittar du smycken att dela både för vuxna och barn. De flesta av våra smycken passar bra som vänskapshalsband för barn och vuxna.

Halsband för syskon

Våra unika halsband är perfekta för syskon! Välj mellan silver- och guldkedjor med vackra, hjärtformat hängen med födelsestenar - en för varje syster. Det är ett underbart sätt att fira ditt band och hålla dina nära och kära nära ditt hjärta.

Dessa vackra halsband är den perfekta presenten till syskon! Delikata silverkedjor med två hjärtberlocker, en för var och en av dem. Det är det perfekta sättet att visa er kärlek till varandra, och det är också en bra minnessak för att minnas er barndom tillsammans.

Syskonbandet är ett av de starkaste i världen, och dessa halsband firar det. De har en enkel men vacker design, med två hjärtan sammanflätade. Hjärtat på framsidan säger exempelvis bror och syster, mamma och dotter, eller stora syster och lillasyster enligt ditt val. Detta gör det till ett speciellt och unikt minnesmärke som de kan bära nära sina hjärtan varje dag.

Exempel på matchande vänskapssmycken och kompissmycken från Megabilligt.se