Visar alla 14 resultat

Glasögontillbehör

Hos oss hittar du mängder med glasögontillbehör. Är du på jakt efter ett stilrent glasögonfodral, exklusiva senilsnören eller en bil hållare för dina glasögon. Då har vi ett brett utbud till rätt pris som passar alla stilar och smaker. Från de enklaste senilsnörena, eleganta guldkedjor till prisvärda lyxiga fodral i läder till dina glasögon. Vill du fynda glasögontillbehör till dina solglasögon, läsglasögon eller dina terminalglasögon till bra priser så har du hittat rätt. Välj bland flera olika färger och material och hitta något som passar just dig.

Underkategorier

Produkter


Glasögonfodral

Glasögonfodralet är det perfekta glasögontillbehöret för att hålla dina glasögon i toppskick och skyddade från onödiga dyra skador. Oavsett om du är ute på resande fot eller i vardagen på jobbet eller skolan. Våra glasögonfodral kommer i en mängd varianter och det finns något som passar allas stil, smak, och behov. Vill du exempelvis ha ett enkelt fodral för dina läsglasögon.

Eller kanske ett lyxigt fodral i läder till dina nyköpta solglasögon. Då har vi något för dig och för din modell av glasögon. Glasögonfodral kan vara så mycket mer än bara ett skydd till dina glasögon, de kan också vara en vacker detalj som adderar till din stil.

Senilsnören

Alla med glasögon känner nog igen sig i detta. Vi tar av oss glasögonen för att göra någonting för att några minuter senare helt glömt av vart vi lagt dem. Detta problemet löser du enkelt och snyggt med någon av våra prisvärda senilsnören som kommer i en mängd olika material och färger. Oavsett om du springer runt på stan, stranden eller på jobbet så kommer du inte längre behöva fundera på vart du lagt dina glasögon. Vill du ha senilsnören i metall, eller kanske i läder så har vi helt rätt glasögonsnören till dig.

Precis lika viktigt som att ha ett par glasögon som man trivs i och som passar så skall du också köpa ett par glasögonsnören som du tycker om med. Våra senilsnören är både bekväma snygga och billiga. Vi har ett särskilt brett utbud bestående av en mängd olika material och färger för att passa just dina behov.