Visar alla 19 resultat

Presenter & Gåvor

I många sammanhang är det extra viktigt med en gåva. Här har vi samlat inspiration till olika presenter & gåvor som kan passa såväl till middagsvärdinnan som till din dejt.

Våra rosor är pläterade i 24-karats guld är något utöver det vanliga. Rosorna levereras i en fin förpackning och det ingår även en presentpåse samt ett certifikat.

Första intrycket är viktigt och det gäller inte minst för själva inslagningen av presenten. Det är även viktigt att välja ett fint papper och snöre när du slår in ditt paket. Det gör väldigt mycket för själva upplevelsen.

Underkategorier

Produkter

25cm Nallebjörn Av Rosor I Presentförpackning - Vit
Få kvar
Fri Frakt
25cm Nallebjörn Av Rosor I Presentförpackning - Svart
25cm Enhörning Av Rosor I Presentförpackning - Vit
Få kvar
Fri Frakt
25cm Enhörning Av Rosor I Presentförpackning - Vit

Vad är den perfekta gå bort-presenten?

En vanlig present att ta med till middagsbjudningen är en blomma. Istället för att ge en vanlig blomma kan du nu ge bort en vacker guldpläterad ros. Den vissnar inte och blir ett minne för livet. Därmed slipper du fundera ut vad du ska ta med dig till värdinnan!

Ett födelsedagskort utöver det vanliga

Till nästa födelsedagsfest kan det vara en rolig idé att köpa ett födelsedagskort i 3D. Här finns till exempel ett kort med en tårta som poppar upp ur kortet, vilket blir en rolig och annorlunda upplevelse. Det finns även möjlighet att skriva en egen hälsning på korten. Ett 3D-kort passar dessutom både stora och små födelsedagsbarn.

Alla hjärtans dag

Ge något speciellt till någon du trycker om på alla hjärtans dag. Rosor är kärlekens blomma och hos oss hittar du rosor pläterade i 24-karats guld som varar för evigt.

Kolla också in våra skönhetsprodukter som även de är perfekta som en alla hjärtans dag-present.

Vid festliga tillfällen

Till ett riktigt bra firande behöver du snygga ballonger i många olika färger som kompletterar både födelsedagskalaset och alla hjärtans dag. Kika gärna runt i vårt utbud online, vi har en mängd unika och prisvärda presenter & gåvor som passar perfekt när du ska ge någon du håller kär en present.

Presenter behöver inte vara dyrt

Hos oss hittar du en mängd prisvärda presenter och gåvor för många olika tillfällen. En riktigt fin, väl inslagen och genomtänkt present är ofta väldigt uppskattad. Däremot behöver inte alla presenter vara dyra. Hos oss hittar du ovanliga presenter som inte kostar skjortan.