Visar 1–20 av 181 resultat

Festartiklar och partyprylar

För att anordna en lyckad fest behöver du de bästa festartiklarna. Det kan handla om enkla saker som ballonger och girlanger som gör att just din fest blir minnesvärd. Oavsett vilken typ av fest du bjuder in till har vi det lilla extra för rätt stämning på partyt. Det behöver dessutom inte vara dyrt att ha fest, hos oss hittar du fina partyprylar till ett bra pris.

Vi erbjuder även stor variation i vårt utbud där du hittar festartiklar i olika färger och former. Handla dina partyprylar till halloween, jul eller temafesten, hos oss finns allt till partyt. Med rätt dekoration kan du utan krångel förvandla den enkla bjudningen till en lyxig fest.

Underkategorier

Produkter


Stämningsfull dekoration till festen

Gratulera födelsedagsbarnet, studenten eller de nygifta med fina ballonger. Med våra ballonger i bokstäver och siffror kan du ge din fest en lyxig känsla. En ballongbåge lyfter rummet och ger din fest en exklusiv känsla. För en babyshower har vi dessutom massor av festartiklar i både rosa och blått samt fina bordsplaceringar som ger festen det lilla extra. Olika typer av festdekoration som passar till alla typer av tillfällen och högtider!

För att skapa en trevlig stämning på en fest som också är tänkt att innehålla dans kan du kombinera olika festprylar med häftiga lampor. Det höjer stämningen och ger en riktig discokänsla. Sen kan partyhattar, fina muggar eller konfetti göra att det känns som fest på riktigt!

Partyprylar som är roliga på festen

Om du är bjuden på en temafest har vi också de festartiklar du behöver. Vet du inte vad du ska vara till halloween i år? Hos oss hittar du en hel del inspiration. En häftig mask, enkla kaninöron, eller en tomteluva kan vara precisdet du behöver för en sista minuten utklädnad. Vi har även häftiga peruker som kan vara precis vad du söker för din utstyrsel. Våra roliga partyprylar kommer garanterat tillföra festen en hel del skratt och humor!

Festartiklar till gåvor

Det finns många för sätt att uttrycka din kärlek och här spelar även små detaljer en viktig roll. Du kan enkelt använda våra festartiklar för att göra en present lite mer personlig. En guldpläterad ros eller kanske en fin ballong med snöre på paketet. Med våra fina festartiklar kan du dekorera både festen och gåvorna!