Parsmycken

Visar alla 11 resultat


Här hittar du vårt stora utbud av parsmycken för alla våra vänner, kompisar, partners, familj, syskon, pojkvänner och flickvänner.. Många säger att familj är det viktigaste som finns och vi håller med. Passa på att visa upp detta med ett halsband eller armband för syskon! Systerskap och broderskap är inte heller bara något som finns inom familjen, utan kan också delas med en nära vän. Varför inte visa denna uppskattning genom att dela ett smycke?

Alla har vi en bästis eller någon annan person vi tycker om extra mycket, gör allting tillsammans med och bryr oss lite extra om. Överaska kompisen med ett fint vänskapssmycke! Vi har parsmycken för alla typer av par. Vad sägs som hjärtformade armband och halsband där sammansatta halvor bildar ord, citat och meningar som ”Best Friends Forever”, ”Partners In Crime”, ”Big Sis & Lil Sis” eller ”Best Bitches”? Dessa passar perfekt att dela tillsammans med din bästa vän. Vi har även mer minimalistiska pararmband där ni kan välja att bära samma färg eller matchande färger.

Likt att bära en förlovningsring är det en vacker gest att dela eller bära ett matchande smycke med sin käresta eller den du älskar. Vi har parsmycken och kärleksarmband som passar för både förhållanden och giftemål. I vårt utbud finns parhalsband och armband med texter så som bland annat ”His & Hers Only” och ”His Queen, Her King”.

Kommer du ihåg när man var liten och ett vänskapsarmband eller ett kompissmycke var något väldigt vackert att dela? Så är det fortfarande och vänskapshalsband är inte bara för barn. Överraska med denna alltid lika uppskattade gåva och visa dina nära och kära eller din speciella någon att du tycker extra mycket om den personen och gärna visar upp det. Vi har alla sorters smycken så som halsband, armband och nyckelringar för syskon, par, vänner och familj. Barn som vuxna!