Visar 1–20 av 22 resultat

Tandborsthuvuden

Här hittar du effektiva och prisvärda tandborsthuvuden till elektriska tandborstar som dessutom är kompatibla med marknadens största varumärken. Vill du säkra en god tandhygien och även ett skinande leende kan du välja mellan våra noggrant utvalda produkter.

I vårt utbud finns många olika typer av borsthuvuden som passar dina unika behov och preferenser. Utnyttja den allra senaste teknologin inom tandvård och gör tandborstningen till en ännu mer resultatrik rutin. Du kan välja mellan vinklade strån eller en extra mjuk variant som kan vara lämplig för dig med känsligt tandkött.

Underkategorier

Produkter


Borsthuvuden som möter dina behov

En eltandborste har stora fördelar och kan erbjuda en överlägsen precision vid rengöringen av dina tänder. Att skapa en bra tandvård som rutin kan ha en stor inverkan på din munhälsa och kan även förebygga potentiella besvär.

Genom att välja ett passande borsthuvud kan du avlägsna mer plack och få en djupgående rengöring av dina tänder varje gång du borstar. Med våra rundade borsthuvuden kan du nå alla tänder på ett mer lättillgängligt sätt. På så sätt kan du nå djupt in i munnen och även mellan tänderna.

Beroende på dina behov kan du välja borsthuvuden som är extra mjuka och ge dina tänder en skonsam rengöring samtidigt som ditt tandkött får en skön massage.

Tandborsthuvuden för hela familjen

Våra specialutvecklade borsthuvuden är en produkt som hela familjen kan ha stor nytta av. Med tanke på att barn ofta har bråttom med tandborstningen är det viktigt att tandborsten ger en snabb och grundlig rengöring. Eftersom våra tandborsthuvuden når in på djupet mellan tänderna kan borstningen bli både lättare och mer effektiv. På så sätt kan du som förälder lära dina barn en bra tandvårdsrutin från en tidig ålder.

Som vuxen är det även viktigt att tänka på en god hygien och regelbunden tandvård. Vill du ge din munhälsa de bästa förutsättningarna och dessutom minska risken för senare tandlossning kan du uppnå en optimal munvård med hjälp av våra tandborsthuvuden. Därmed kan du motverka oönskade beläggningar och bakterier som kan ge upphov till olika besvär som inflammerat tandkött eller tandlossning.

Ta en titt på vårt utbud av tandborsthuvuden och välj ett alternativ som passar just dig.