Visar alla 8 resultat

Huawei Mate 20 Pro Tillbehör

Skal, skärmskydd och skyddsglas, här finns modellspecifika tillbehör till din Huawei mate 20 pro. Dessa tillbehör ger dig möjlighet att tillföra din personliga stil samtidigt som de skyddar den från repor och hårt slitage. Vilket gör att du och din telefon får många fler dagar tillsamman genom att den håller längre.

Underkategorier

Produkter

Huawei P30 Pro Fodral Smart View Med Touch-funktion
Få kvar
Fri Frakt
Huawei P30 Pro Fodral Smart View Med Touch-funktion

Snygg kan bli snyggare

Dessa tillbehör så som ett skal eller skärmskydd är alltså ett måste till din nya "bästis". Men varför stanna vid detta? Huawei mate 20 pro tillbehör kommer i många utföranden. Bland dessa lyxiga läderfordral som låter dig känna känslan av gedigen kvalité. Eller kanske ett par vassa hörlurar förbättrar det redan perfekta ljudet på telefonen? Allt detta hjälper dig att ge just din telefon en extra dimension och på så sätt hjälpa dig uttrycka just din personlighet.

Kraftpaket i snygg förpackning

Kinesiska Huawei är en av världens mest ledande mobiltelefontillverkare. Detta visas tydligt när man ser deras modell "Huawei Mate 20 Pro". Denna är en vass telefon i snygg förpackning. Teknik som exempelvis ett högpresterande batteri och dess superskarpa kamera ger dig oanade möjligheter. Telefonens dubbla AI lär sig av dig och hur du använder telefonen. Vilket gör att du får en telefon som ligger mycket längre fram än sina konkurrenter på marknaden. Den välartikulerade design och kraftfulla kamerafunktioner riktar sig denna mobiltelefon till avancerade användare som har behov av en mångsidig följeslagare. Eftersom den är vattentät går det till och med att ha med sig den i badet! Även om det inte rekommenderas.

Ständigt online

Mångsidigheten i telefonen återspeglar sig i dess mångfald av tillbehör. Därtill kommer anslutningsmöjligheter såsom USB-C, trådlösa nätverk och blåtand ger dig alla anslutningsmöjligheter du någonsin behöver för att kunna ansluta alla externa enheter du kan tänka dig. Vilket gör att du aldrig mer är hindrad av ett par tråkiga trådlösa hörlurar eller halvdåligt tangentbord.

Vårt utbud av högkvalitativa tillbehör till Huawei växer ständigt, så skulle du mot förmodan inte hitta det du söker rekommenderar vi att du håller ett vakande öga på denna sida. Vi jobbar oförtrutet med att få hem fler tillbehör så snart det bara går.