Visar 1–20 av 30 resultat

Glasögon utan styrka och klarglasögon

Här kan du shoppa vårt stora utbud av snygga glasögon utan styrka och klarglasögon med fönsterglas. Vi har massvis av olika modeller och färger!

Moderna Svarta Glasögon Klart Glas Utan Styrka Klarglas
Få kvar
Fri Frakt
Moderna Svarta Glasögon Klart Glas Utan Styrka Klarglas

Snygga glasögon utan styrka

Även om man inte har något synfel så kan man tycka att glasögon är en snygg accessoar och att de framhäver delar av ens ansikte. Ändra din stil med ett par glasögon med klarglas! Glasögon utan styrka är perfekt för den som vill vara snygg i glasögon men inte har något synfel, med vanligt "fönsterglas" kan dessa glasögon bäras av alla. I vårt stora utbud hittar du garanterat ett par snygga glasögon som passar din stil.

Glasögon med klarglas i massor av olika modeller och färger

Runda, fyrkantiga, ovala, wayfarer, aviator, clubmaster, stora, små.. Hos oss hittar du alla modeller av glasögon utan styrka till låga priser. Vi har ett stort utbud av klarglasögon i många olika färger och stilar med många modeller på bågar och ramar.

Vad sägs om de klassiska wayfarer, clubmaster eller aviator-bågarna? Hos Megabilligt.se hittar du samtliga och i flera olika färger. Vi har även pilotglasögon utan styrka och såväl fyrkantiga som ovala och runda glasögon med klarglas. Våra storsäljare är stilrena klarglasögon med svart ram. Känner du dig lite extra vågad? Prova ett par "cateye"-bågar eller en ram i annan färg. Vårt sortiment ökar ständigt, så om du kollar in igen lite senare har vi förmodligen ännu fler glasögon!

Genomskinliga glasögon som modeaccessoar

Om du vill prova att bära glasögon eller redan vet att du är snygg och passar i det så är glasögon med klarglas det bästa alternativet! Vi har alla de snyggaste, trendigaste och kändaste modellerna av glasögon utan styrka i lager, så som exempelvis den klassiska wayfarer modellen, lyxig halv ram i clubmaster-modell, stora aviator pilotglasögon eller andra runda, ovala och fyrkantiga modeller!

Glasögon är mode!

Det är många som ibland önskar att ha ett par snygga glasögon som en snygg accessoar och för att förändra sitt utseende och stå ut ur mängden. Prova ett par snygga glasögon med klarglas utan styrka idag! Leverans inom 1-2 arbetsdagar och fri frakt.

Vilka modeglasögon passar mig?

Om du letar efter ett par snygga glasögon att ha som modeaccessoar kanske du ställer dig själv frågan, ”men vilka glasögon passar bra på mig?”. När man väljer glasögon så finns det några enkla principer att ta hänsyn till. Dels är det formen på ansiktet, dels storleken på glasögonen, men också din personliga smak och i vilken situation du har tänkt att bära glasögonen.

Enkelt beskrivet kan man säga att runda och ovala glasögon passar bra till en mer fyrkantig ansiktsform. Även aviator/pilotglasögon och ”cat-eye” glasögon passar denna typ av ansikte. Har du en rundare ansiktsform rekommenderas i stället mer rektangulära glasögon!

Snygga glasögon utan styrka med klarglas