Minusglasögon

Den som ser dåligt på nära håll har ofta lätt att hitta billiga läsglasögon. Nu har också den som är närsynt, det vill säga ser dåligt på långt håll, chansen enkelt och billigt få tag på passande glasögon. Minusglasögon gör det möjligt att se bra, och ändå slippa krångla med kontaktlinser.

Minusglasögon finns med många olika typer av bågar och i olika färger. Det gör att bäraren kommer att se bra ut, inte bara se bra. Köp flera och matcha glasögonen med dagens outfit eller låt bågen spegla humöret.

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.

Vila ögonen med glasögon

Även om kontaktlinser kan vara praktiska rekommenderar optiker att man också har ett par glasögon. Vid förkylning, infektioner eller problem med dålig nattsömn är det till exempel klokt att undvika linser; i dessa situationer försämras linsernas funktion och då kommer glasögonen väl till pass. Att använda linser kan även leda till vissa problem, exempelvis torra och grusiga ögon, detta eftersom kontaktlinser suger upp en del av tårvätskan och gör det svårare för ögat att bibehålla sin naturligt fuktiga miljö. Detta är ett vanligt problem i puberteten och i övergångsåldern, som dock enkelt kan avhjälpas genom att istället använda glasögon.

I vissa lägen är glasögon helt enkelt det allra bästa alternativet. Det är inte ovanligt att optiker beordrar så kallad linsvila, och därför bär många glasögon i förebyggande syfte. Dessutom kan det vara en befrielse att slippa hålla koll på sina linser. Nu när det finns vackra, funktionella och snygga bågar i alla möjliga former och färger är valet lättare än någonsin!

Hög kvalitet

Glasögon till ett rimligt pris är ofta gjorda av plast rakt igenom. Minusglasögon är däremot gjorda av äkta glas, vilket innebär att de bryter ljuset på rätt sätt och därmed ger en bättre synupplevelse. Kvaliteten är hög, med en slipning som ger ett perfekt resultat. Samtidigt är priset lägre än hos optikern.

Kontrollera receptet

För bästa resultat rekommenderar vi ett besök hos optiker innan beställning, detta för att vara säker på att styrkan blir rätta. Ett glasögonrecept kan också ge den önskade informationen.

Det är enkelt att beställa minusglasögon redan idag. Några dagar senare har de landat i brevlådan och såväl suddig syn som krångliga linsbyten är ett minne blott!