Visar 1–20 av 21 resultat

Billiga väskor

Vi erbjuder ett stort och varierat sortiment av snygga, praktiska och billiga väskor i en rad olika modeller och material. Oavsett om du är sugen på en ny elegant handväska, letar ny slitstark ryggsäck till barnen eller behöver en rymlig bag till den efterlängtade weekendresan, har du hamnat helt rätt. Färg, form och funktion – här hittar du väskor för alla tillfällen och smaker.

Underkategorier

Produkter


Köp smarta och billiga axelväskor

Med en smart axelväska får du smidigt med dig det mesta du behöver under en arbetsdag. Axelväskan passar både kvinnor och män och du kan använda den till jobbet såväl som på fritiden. Vissa väskor har speciella fack för mobiltelefon och dator och till och med uttag för sladdar.

Välj bland snygga och billiga handväskor

Få väskor är väl så älskade som handväskan, accessoarernas accessoar. Det finns säkerligen många kvinnor som ställer upp på uttrycket att du aldrig kan ha för många handväskor. Oavsett om du vill ha en liten chic handväska för mindre saker som mobil och betalkort eller en stor och rymlig som sväljer alla dina nödvändigaste prylar, är det här du ska leta.

Fynda praktiska och billiga midjeväskor

En midjeväska är otroligt praktisk för att få med sig det allra viktigaste, såsom mobiltelefon, nycklar, betalkort och förstås passet om du är på resa. Du kommer snabbt och enkelt åt dina saker och har dem tryggt och säkert intill dig. Om du föredrar att bära midjeväska över axeln eller bröstet i stället, går det naturligtvis lika bra.

Hitta bekväma och billiga ryggsäckar

Kanske är ryggsäcken den mest praktiska av alla väskor. Beroende på material och storlek kan du använda den till alla tillfällen. En stor och slitstark rymmer allt du behöver under semesterresan, medan en liten, elegant mycket väl kan ersätta handväskan som modeaccessoar. Barnens skolböcker, dagsutflykten, datorn, träningskläderna - det finns en ryggsäck till allt. Dessutom är de bekväma och snälla mot ryggen.

Handla rymliga och billiga weekendbags

När du ska resa bort över en natt eller två är handväskan sannolikt för liten, medan resväskan är alldeles för stor. Då är en weekendbag din bästa vän. I dessa väskor kan du enkelt packa ett ombyte och en necessär, ett par böcker, skor eller annat du behöver för att leva bekvämt under några dagar hemifrån.