Visar 1–20 av 26 resultat

Musmattor och Skrivbordsunderlägg

Oavsett om du arbetar eller spelar datorspel så är en musmatta en viktig del av ditt skrivbord. Vi har musmattor och skrivbordsunderlägg i en mängd olika typer, modeller och färger.


Musmattor

På Megabilligt.se hittar du massor av olika musmattor för olika krav och behov. Här hittar du musmattor och skrivbordsunderlägg som passar bra för såväl arbete som för gaming och studier. Bland våra storsäljare hittar du marmormusmattor samt musmattor och skrivbordsunderlägg i läder

Skrivbordsunderlägg – Ett helt nytt skrivbord!

Med ett skrivbordsunderlägg får du så gott som ett helt nytt skrivbord. Ändra färg helt och hållet genom att täcka skrivbordet helt, eller designa ditt drömskrivbord med olika matchande tillbehör. Med ett skrivbordsunderlägg förblir ditt skrivbord även i nyskick tack vare den extra skyddande ytan!

Skydda ditt skrivbord med stora musmattor

Stora musmattor eller skrivbordsunderlägg gör ett ypperligt arbete att skydda ditt skrivbord mot smuts, fläckar och repor. Dom är lätta att torka av och hålla rena, vilket passar perfekt för en kopp kaffe till arbetet eller en läsk till gaming-sessionen!

Skrivbordsmatta

Skrivbordsmattor eller skrivbordsunderlägg är en större variant av en musmatta. Dessa kan skydda hela- eller delar av ditt skrivbord och placeras ofta under såväl tangentbord som datormus. En skrivbordsmatta ger dig en stor yta att röra din datormus fritt på utan risk att musen glider över någon kant.

Gamingmusmattor

Som gamer är din mus och ditt tangentbord ofta väldigt viktiga. Musen rör sig även ofta och mycket vilket lätt kan repa och slita på ditt skrivbord. En stor gamingmusmatta eller en slitstark skrivbordsmatta rekommenderas därför start, inte bara för att skydda ditt bord utan även för utseendet!