Visar alla 17 resultat

Redskap för naglar och manikyr

Att hålla sina naglar rena och snygga är viktigt för många människor. För att underlätta för dig hittar du här en massa olika redskap för naglar och manikyr. Redskap för att få till den perfekta hemma nagelsalongen.

Underkategorier


Nagelklippare och fil

Till grundutrustningen för nagelvård hör nagelklippare och nagelfil. Det finns i de flesta hemmen runt om i landet. Här finns nagelklippare i olika snygga färger, det beror på vad du gillar bäst. Den mest vanliga silverfärgade, men även klippare i guld eller svart. De är i rostfritt stål och stabila, så de passar även för dina tånaglar som kan vara lite krångligare att klippa.

En bra fil är a och o för att lyckas. Här hittar du nagelfilar i salongskvalitet, de är dubbelsidiga och håller därför längre.

Elektrisk nagelfil

Om du är intresserad av manikyr och pedikyr kan en elektrisk nagelfil vara det bättre alternativet istället för en vanlig. Filen drivs med AA batterier, så du behöver inte tänka på att ladda den. Den elektriska filen tar bort död hud och förhårdnader, men filar även dina nagelband. Med den kan du lätt trimma, polera, putsa och slipa dina naglar. Det ingår 5 olika bitar som du kan byta mellan.

Manikyr

Om du alltid har drömt om att kunna göra manikyr hemma och inte behöva ta dig till ett spa, då finns här olika redskap för naglar och manikyr. Du kan välja mellan ett större manikyrset eller ett lite mindre. I de stora har du 7 olika delar i ett snyggt fodral. Här finns klippare, sax, nagelbandsverktyg och fil. Du kan även välja vilken färg på fodralet du föredrar svart, brunt eller kanske svart med rött foder. Om du känner att ett manikyrset med fyra delar räcker för dig, hittar du alltså även det här.

Gelnaglar

En rätt så ny trend inom nagelvärlden är gelnaglar. Här hittar du olika UV lampor, så att du lätt kan fixa till gelnaglar även hemma. För att fixa gelnaglar behöver du alltså gelnagellack och en UV-lampa. Du kan här välja en storlek av lampa som passar dig, det räcker med en liten lampa för att få jobbet gjort.