Visar alla 7 resultat

Tillbehör för husdjur

Här hittar du tillbehör för dig med husdjur, så som luddborttagare, borsthandske, klädvårdsrulle och hårborttagningsmedel. Allt som du kan behöva för att kunna borsta ditt husdjur och hålla möblerna rena.


Hund och katt

Du som har en katt eller hund hemma är säkert van vid att det lossar päls från ditt husdjur. Här finns produkter som underlättar när du borstar ditt husdjur. Många djurägare upplever att husdjur ibland är rädda för borsten. I det fallet kan du istället använda en praktisk borsthandske. Med handsken får ditt husdjur en kombinerad klappning och borstning på samma gång. Vi säljer handsken i universalstorlek och den kan justeras runt handleden för att passa alla användare. Den finns dessutom både för högerhänta personer och vänsterhänta.

Här hittar du även en kattkliare så du kan skämma bort din katt lite extra. När du inte har tid kan din katt nu klia sig själv. Massageborsten kan du enkelt fästa på ett vägghörn, stolsben eller någon annan passande plats med skruvarna eller tejpen som medföljer. Din katt kommer att vara så nöjd när den kan klia sig själv. Men borsten samlar även upp hår, så du kommer bli minst lika nöjd du också med det här perfekta tillbehöret för husdjur.

Olika produkter för hårborttagning

Som du säkert vet lossnar ditt husdjur päls, det är ingen skillnad om det är en katt eller hund. Pälsen finns överallt, på möbler, kläder och mattor. Därför kan det vara bra med tillbehör som hjälper dig med att samla upp håret från ditt husdjur.

En luddborttagare med trähandtag hjälper dig också att bli av med hår från kläder och hemtextilier, men även möbler så som soffan. Om det är möbler eller mattor du vill få bort hår från kan tvåvägs pälsborttagaren vara din räddare. Tack vare tvåvägsdesignen får du effektivt bort allt hår från husdjur. Pälsen samlas upp i en behåller som du lätt kan tömma och sedan är det bara att fortsätta använda den.

Med hårborttagningsmedel som absorberar hår päls och smuts. När du köper våra produkter kan du förvänta dig användarvänliga och hållbara produkter till ett bra pris.