Alkomätare

Visar alla 2 resultat

Alkoholmätare och alkomätare

Alkoholmätare, alkotest och alkomätare, kärt barn har många namn. Efter en glad kväll med vänner eller familj där alkohol är inblandad är det inte alltid helt lätt att avgöra om det är säkert att ta bilen hem tidigt dagen efter. Åtminstone inte utan en av våra alkomätare!


Alkoholmätare

Här hittar du flera olika billiga och pålitliga alkoholmätare. En alkoholmätare kan vara ett enkelt sätt att se hur mycket alkohol man har i blodet morgonen efter en utekväll. Det kan också vara ett roligt tillbehör på festen och i festlekar. Hos oss kan du för en billig peng införskaffa ett eget alkotest med utbytbara munstycken som kan användas hur många gånger som helst.

Alkomätare

Vi har plockat fram några av de mest prisvärda alkomätarna marknaden har att erbjuda för dig som vill ha ett billigt och bra alkotest med hög noggrannhet att utgå ifrån innan du sätter dig bakom ratten. Obs! Dessa alkomätare skall ses främst som en indikation på ditt tillstånd, vid gränsfall eller minsta tvivel kring om du är i stånd till att köra oberoende av resultat bör du alltid låta fordonet stå!

Alkotest

Med ett alkotest ser du enkelt mängden alkohol i ditt blod genom att du blåser in i ett munstycke. Svaret läses sedan enkelt av på en liten display. Använd detta resultat som en indikation på hur mycket du har druckit under kvällen eller gårdagen, eller tävla med dina vänner i drickalekar.