Visar alla 13 resultat

Köp isform silikon och andra billiga isformar!

Här hittar du vårt stora utbud av isformar i silikon och plast. Vi har runda isformar, fyrkantiga isformar och isformar med motiv!


Isformar

När du ska blanda drinkar till festen eller bara servera något att dricka under en varm sommardag så passar det perfekt att enkelt plocka fram en isform med stora kalla isbitar ur frysen. Vill du även göra det hela lite roligare så har vi massvis av isformar med roliga former och motiv. I vårt sortiment hittar du formar som gör isen till alla möjliga saker, så som stora fyrkantiga isbitar, runda isklot, frukter, shotglas, hjärtan och diamaneter!

Alla har vi sett kubformade och fyrkantiga isbitar, men har du någonsin sett isbitar formade som titanic? Vad sägs som en rund isboll istället för den vanliga iskuben – eller varför inte en penisformad isbit till möhippan? Endast fantasin sätter gränserna!

Silikon isformar med motiv

På festen är det såklart roligt med formad is i olika skepnader, men tänk även på att det ofta finns tillfällen till vardags då du bara vill fylla ett glas med massvis av is. Då är det perfekt att ha en isform som kan göra många isbitar samtidigt! Vi har såklart även dessa traditionella former i vårt utbud, ibland även med en twist. Så som att isen är rund istället för fyrkantig eller att isbitarna är större och fler än vanligt.

Alla våra isformar är tillverkade av BPA-fri silikon eller plast och är lätta att förvara och stapla på varandra. Med vårt stora utbud av varierande motiv, former och storlekar hittar du garanterat något som livar upp festen eller förgyller ditt glas med iskallt vatten eller läsk!

Islådor och isformar

Med isbitar håller du din drink kall längre. Här hittar du flera olika varianter på islådor som gör både iskuber och runda isbitar. Vare sig du letar efter vanliga iskuber eller islådor i olika former så hittar du det här. 

Gör iskuber med hjälp av vårt stora utbud isformar. Vi har formar som gör både stora och små isbitar. Vill du ha en annan form på din is? Inga problem. Vi har även isformar som gör avlånga is-stavar, runda is-bollar och diamantformad is.

Fyll ditt glas eller din karaff med isbitar och håll din dryck kall riktigt länge. Våra isformar passar perfekt under varma sommardagar när värmen ligger på, men såklart även när man vill dricka något kallt inomhus under kallare årstider.

Isformar av silikon och plast

Vi har isformar av olika material, där plast och silikon är vanligast. Båda är praktiska och lätta att rengöra ifall det skulle behövas, men isformar av silikon har några fördelar. Med en isform av silikon får du lättare ut isbitarna då materialet är böjbart. Silikon är också tåligare och kan även användas som bakform då det även tål värme. Om du väljer en isform av hårdplast får du lättast ut isbitarna genom att spola lite ljummet vatten på formen.

Roliga tips för isformar

Isformar kan användas till så mycket mer än bara is, här är våra bästa tips!

  • Gör snyggare drinkar med klara isbitar. Genom att koka vattnet innan du fryser det kan du avlägsna luft som annars kan få isbitarna att se grumliga ut. Klarare isbitar gör din drink mer exklusiv och imponerar på dina gäster. Eftersom det kräver så lite ansträngning att koka vattnet innan det ska frysas till isbitar tycker vi att det är värt det för finare bjudningar eller vardagslyx!
  • Gör egna buljongtärningar genom att frysa in valfritt avkok!
  • Gör kaffe-isbitar med fryst kaffe som du sedan kan göra iskaffe på. Lägg kaffetärningarna i ett glas mjölk och njut av en is-latte i sommar
  • Tillsätt fruktbitar eller ätbara blommor i dina isbitar. Detta gör dina isbitar till så mycket mer än is. Ha dessa lyxiga dekorationer i drinkar och imponera på dina gäster.
  • Frys in grädde, kryddsmör eller vin för att använda i matlagning.
Isform silikon | Billiga isformar i silikon för fyrkantiga eller runda isbitar