Visar alla 7 resultat

Reflexer och reflexvästar

Välj att synas med reflexer från vårt utbud för öka din egen säkerhet. Reflexer av olika slag är praktiska tillbehör som kan förbättra säkerheten för både vuxna och barn när de rör sig utomhus i alla väder. Med sin glänsande yta reflekterar de ljuset från bilar eller andra ljuskällor för att du ska synas på långt avstånd. Våra olika reflexer passar dessutom till både vuxna och barn


Modeller och färger

I vårt sortiment hittar du olika smidiga reflexarmband som är enkla att ta på. De reflexer som du kan använda runt din handled fäster du enkelt och snabbt med kardborreband. Fördelen med reflexarmband på båda handlederna är att bilarna kan se bredden på dig. Du hittar även ett brett sortiment av reflexvästar och reflexselar som är utmärkta för både löpning och cykling. Reflexselen är smidig och lättanvänd vilket gör den till ett populärt och mycket omtyckt val. Vill du hellre ha en större yta med reflexer är en hel väst ett bra alternativ.

När det gäller färger har vi reflexer i svart och med silverfärgat reflexband om du vill ha en lite mer diskret reflex. Vill du hellre ha reflexer där även färgen syns tydligt har vi neongula med reflexband. Vi har även en kombination av färgerna orange och neongult med silverfärgat reflexband. Våra färgval finns för både selar och reflexarmband.

Synlighet på distans

Reflexerna är suveräna när du är ute med hunden, cyklar eller promenerar hem sent från vännerna när det är mörkt. Med våra reflexer ser en bilist dig på 300 meters avstånd. Oavsett vilka reflexer du väljer från oss har de en synlighet på 360°. För att öka din egen säkerhet när du är ute och rör dig under mörka timmar är det ett mycket klokt val att använda dig av reflexer. Även när det är dimmigt mitt på dagen kan det vara svårt för bilister att se dig. Då är det ett smart val att använda reflexer. Alla våra modeller av reflexer och reflexvästar är perfekta om du verkligen vill synas när sikten är dålig, vare sig det är dåligt väder eller mörkt.