Trådlösa mobilladdare och QI-laddare

Här hittar du en stor bredd av trådlösa mobilladdare. Perfekt för dig som vill slippa slingriga sladdar när du laddar din mobil, surfplatta eller annan laddbar pryl. Trådlösa laddare och QI-laddare fungerar suveränt såväl på olika företags kontorsplatser som hemma på nattduksbordet bredvid sängen.

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.

QI-laddning

Qi är en branschterm för en typ av laddningsplattor som kan ladda mobiltelefoner, surfplattor eller andra portabla enheter som har stöd för den trådlösa laddningstekniken.

Modern laddningsteknik med magnetkraft

Med hjälp av ett magnetfält sker laddningen utan att man behöver ansluta laddaren med sladd. Lägg bara mobilen på QI-laddarens laddningsplatta så aktiveras laddningen automatiskt. Superenkelt och smidigt.

Fungerar laddaren för min mobiltelefon?

QI-laddare fungerar med alla enheter som stödjer den trådlösa tekniken för QI-laddning. Våra laddare är kompatibla med flera olika märken: såsom Iphone, Airpods, Samsung eller Xiaomi. Det är alltid rekommenderat att du kollar upp om just din mobiltelefon, surfplatta eller annan enhet har stöd för QI-laddare, för säkerhets skull.

Den klassiska trådlösa laddplattan

Vi har trådlösa laddare och QI-laddare för olika slags behov. Den klassiska trådlösa laddaren ser ut som en platta där du lägger bort din telefon eller dina airpods för en stund, så att de får ladda ifred. Ibland är det riktigt praktiskt att ha en laddplatta på ett särskilt ställe där du ändå ska sitta still en stund. Kanske passar det bra på ditt skrivbord på kontoret? Eller varför inte på en yta i badrummet?

Ladda samtidigt som du bakar eller kollar film

Vi har också varianter anpassade för dig som är filmnörd eller matlagningsguru. I köket - lägg mobilen i en trådlös laddare med mobilställ så att du får perfekt sikt när du bakar eller lagar mat, så kan du enkelt följa ditt recept från skärmen. Eller när du kollar film - lägg mobilen i en trådlös laddare med mobilställ så behöver du aldrig pausa mitt i favoritfilmen eller -serien för att ladda! Vi har varianter för alla smaker.

Välj den trådlösa variant som passar dig

Kika runt i vårt utbud av trådlösa mobilladdare och hitta den variant som passar just dig. Tänk på att kolla upp om just din enhet stödjer tekniken för QI-laddning.