Visar alla 3 resultat

Plånböcker herr

Våra plånböcker är kvalitetsaccessoarer som ger en trygg förvaring och dessutom hjälper dig uttrycka din personlighet. Praktiska, snygga, stilrena eller slitstarka – vi har plånböcker som passar alla smaker. Vare sig du ska plocka fram ett visitkort eller betala för din lunch visar du din plånbok, och därför är det viktigt att den inte bara är praktisk utan också snygg att se på. Här finner du ett urval av våra bästa modeller för den aktive, moderne mannen. Eftersom en plånbok ska vara en förvarning för dina inkomster, snarare än en källa till utgifter, erbjuder vi självklart ett riktigt bra pris.

Svart Plånbok I Skinn Läder Herrplånbok
On Sale
Sale!
%
Off
10
Save 10kr
10kr
10%
10
kr
Svart Plånbok I Skinn Läder Herrplånbok
Plånbok I Skinn Läder Herrplånbok Brun
On Sale
Sale!
%
Off
10
Save 10kr
10kr
10%
10
kr
Svart Plånbok I Skinn Läder Herrplånbok

Herrplånbok i läder och andra material

Valet av material i en plånbok är viktigt då plånboken måste vara hållbar; den ska ju klara av flera år av dagligt användande. Våra mest gångbara plånböcker är gjorda i läder, ett riktigt klassiskt material som passar de allra flesta. Lädret är inte bara slitstarkt, utan det blir till och med snyggare när det används. Andra vanliga material för plånböcker är syntet eller kanvas. Dessa väger mindre och är lättare att rengöra, något som kan passa bra för den tränings- eller friluftsintresserade.

Alla våra herrplånböcker är utvalda med såväl funktion som form i åtanke. Som man kan det vara svårt att hitta en snygg plånbok som håller för många års nötande i fickor med sällskap av nycklar, snusdosor och verktyg. Här hittar du hållbara plånböcker med stora fack för sedlar och flera mindre fickor för att hålla reda på dina kontokort.

Vad förväntar du dig av just din plånbok?

Plånbokens funktion har varit densamma i över hundra år; att hålla ordning på det mest värdefulla du har. Är den dessutom snygg och ger dig möjlighet att uttrycka din personliga stil är det självklart en bonus. För många blir plånboken nämligen en mycket kär ägodel, som inte bara håller ordning på det viktigaste utan också blir en del av den dagliga rutinen. Vare sig det är vardag eller fest hänger plånboken troget med i fickan. Därför är det viktigt att du har en plånbok som du känner dig bekväm med i alla lägen.

Vi har för närvarande en begränsad kollektion av just herrplånböcker, men här under plånböcker för herrar publiceras nyheter kontinuerligt. Även på våra andra plånbokssidor finns flera snygga accessoarer som säkerligen kan falla dig i smaken.