Visar alla 19 resultat

Hobby & pyssel

Kliv in i en värld av kreativitet, mindfulness och avslappning med hjälp av hobby & pyssel för vuxna. Prova på den populära trenden diamantmålning med våra diamanttavlor med vackra, dekorativa motiv. Få din gitarr att sticka ut från mängden med en snygg och lättmonterad gitarrdekoration. I vår avdelning för hobby & pyssel finns något för alla oavsett ålder och smak.

Underkategorier

Produkter


Pyssel för vuxna

Att färglägga i målarböcker är inte bara något som hör barndomen till. När du får möjlighet att fokusera på en uppgift, vara kreativ och färglägga precis som du själv vill är detta pyssel både roligt, meditativt och avslappnande.

Vi har ett stort utbud av målarböcker, diamanttavlor och gitarrdekorationer för alla humör.

Att pyssla en stund på kvällen efter en lång dag på jobbet kan göra underverk för både kropp och knopp. Unna dig en stund för dig själv, fokusera på att vara i nuet och utforska samtidigt din kreativitet! Eller varför inte göra det till en familjestund?

Nya trender

Du har kanske inte undgått den stora trenden inom hobby & pyssel - diamanttavlor. Med diamantmålning skapar du tavlor genom att du med hjälp av den medföljande pennan plockar upp små diamanter i olika färger. Dessa fäster du därefter på motivets numrerade, självhäftande yta.

Diamantmålning påminner dels om en blandning av korsstygn och pärlplattor men även motiv där du målar efter siffror. I våra kompletta kit medföljer allt du behöver. Pyssel går alldeles utmärkt att köpa som present till någon du tycker om, barn som vuxen. Alla behöver vi kunna koppla bort hjärnan ett tag och bara fokusera på nuet.

Involvera familjen

Pyssel är något ni kan göra tillsammans över generationsgränserna och är en perfekt sysselsättning för hela familjen. Tillsammans kan ni vara kreativa och skapa nya minnen ihop. Du som vuxen kan även hjälpa barnen genom att instruera och svara på frågor.

En del pyssel kan vara lite för avancerat för små barn. Det är därför bra att åldersanpassa pysslet så även de minsta kan vara med. Pyssel hjälper nämligen till att utveckla finmotoriken och kreativiteten hos barn när de växer upp. De hjälper också deras förmåga att förstå instruktioner.

Köp det du behöver för att pyssla hos oss på Megabilligt.se. Du kan aldrig ha för mycket pyssel hemma!