Visar 1–20 av 22 resultat

Choklad och Bakformar

Silikonbakformar är ett lätt sätt att skapa unika bakverk med ett professionellt utseende. Med en mängd olika stilar och former finns det garanterat en silikonbakform som passar till ditt projekt. Silikonformar är lätta att hantera och ger ett fantastiskt resultat. De är perfekta för att skapa choklad som kan användas till många olika typer av fester och tillställningar. Köp dina silikonbakformar idag och skapa personliga bakverk för alla tillfällen.


Baka med silikonbakformar – en enkel, bekväm och grön bakning

Baka utan att förstöra miljön – silikonbakformar är den perfekta lösningen. Silikon är ett miljövänligt material som är lätt att rengöra och kan återanvändas. Det är också ett säkert och bekvämt sätt att baka kakor, bröd och andra bakverk. Våra produkter är tillgängliga i olika storlekar, former och färger, så du kan välja den som passar bäst för dina bakbehov.

Vi erbjuder ett brett utbud av silikonbakformar av hög kvalitet. Våra bakformar har designats för att klara höga temperaturer, så du kan baka utan att oroa dig för att de ska smälta eller skadas. Våra silikonbakformar är perfekta för att baka mat som är tillagad i ugnen, i mikrovågsugn eller även i frysen. Det gör det lättare att få en jämn och färdig produkt.