Visar 1–20 av 30 resultat

Bandanas, scarves och snusnäsdukar

Bandanas är den perfekta accessoaren till alla kläder! De lägger till lite färg och kan kläs upp eller ner. De är också väldigt mångsidiga – du kan bära dem som en halsduk, pannband, armband eller till och med ett bälte!


Bandanas och snusnäsdukar

Snusnäsdukar är det perfekta tillbehöret för alla kläder, och de har många olika användningsområden. Du kan bära dem som en halsduk för att hålla värmen på vintern, eller som en bandana för att skydda huvudet från solen. De är också bra för att hålla håret borta från ansiktet, och du kan använda dem för att torka bort svett under ett träningspass.

Bandanas finns i en mängd olika färger och mönster, så att du kan hitta en som passar din stil. Ursprungligen användes bandanas som en näsduk för att torka av svett och smuts från ansiktet. De användes också för att skydda nacken från sol och vind. Bandanas är gjorda av bomull eller en bomullsblandning, vilket gör dem absorberande och lätt andande.

Hur man bär en bandana - Olika sätt att knyta en bandana

Snusnäsdukar är mångsidiga tygstycken som kan användas på många olika sätt. Här är några populära sätt att knyta en bandana:

Den klassiska knuten: Det enklaste sättet att knyta en bandana är att vika den till en triangel och sedan knyta ihop de två ändarna till en knut. Detta är det perfekta sättet att hålla håret borta från ansiktet eller för att skydda nacken från solen.

Pannbandet: Ett annat enkelt sätt att bära en bandana är som ett pannband. Linda den bara runt huvudet, se till att längden är jämn på båda sidor och knyt den i en knut. Detta kommer att hålla ditt hår borta från ansiktet och hålla dig sval under varma dagar.

Cowboyknuten: Ett mer komplicerat sätt att knyta en bandana är cowboyknuten.

Tubscarf och halsvärmare

Kallare väder kommer, och det betyder att det är dags att börja tänka på tillbehör. Tubscarves och halsvärmare är två typer av tillbehör som är perfekta för att hålla dig varm i blåsigt eller kallt väder.

Det finns många olika typer av tubsjalar och nackvärmare. De kan tillverkas av en mängd olika material, inklusive ull, bomull, kashmir och siden. Vissa är tjocka och designade för att hålla dig varm på vintern, medan andra är tunna och perfekta att bära på våren eller sommaren. Rörhalsdukar och halsvärmare kan vara enfärgade eller mönstrade. De är ett bra sätt att lägga till lite färg eller mönster till din outfit, och de kan hålla dig varm under de kalla dagarna.

Hur man bär en tubscarf?

Det vanligaste sättet att bära en tubscarf är runt halsen. Detta kan göras på två sätt: loopas en gång eller loopas två gånger. Om halsduken viks på mitten innan den öglas blir den tjockare och ger mer värme. Ett annat sätt att bära en tubscarf är som pannband. För detta bör halsduken vikas på mitten så att den blir cirka två tum bred. Knyt sedan den runt huvudet så att ändarna är på baksidan. En tubscarf kan även bäras på huvudet likt en bandana.