Visar 1–20 av 36 resultat

Hygienprodukter 

Här hittar du olika hygienprodukter, inte minst inom munhygien som du kan behöva. Både till dig själv och till resten av familjen. Givetvis håller våra hygienprodukter hög kvalitet. Föredrar du att använda elektrisk tandborste har vi flera olika varianter på tandborsthuvuden för dig. Vi har originalborsthuvuden för flera märken på eltandborstar med skillnaden att du får dem till ett väldigt fördelaktigt pris från oss. Tack vare vårt noga utvalda utbud kommer du att hitta bra produkter och även

Underkategorier

Produkter


Tandborstar av silikon

En helautomatisk tandborste av silikon tar definitivt tandborstning och munhygien till nästa nivå. Du lägger helt enkelt tandkräm på silikonborsten och stoppar in den i munnen. Bit ihop, starta och dina tänder blir borstade med den styrka på vibrationen du önskar. Du kan även koppla på den inbyggda tandblekningslampan för en behandling med Nano Blue Light, vilket ger dina tänder en skonsam tandblekning. Allt för att du ska kunna gå ut och vara ditt bästa jag.

Tandblekningskit

I kategorin hittar du även produkter som riktar in sig på tandblekning med ljus. Här finns tandblekningspaket som arbetar med vitt ljus, vilket är ett mycket effektivt sätt att bleka tänderna på. Det innebär att du kan få en professionell tandblekning hemma som räcker längre.

Gör tandblekning hemma och spara pengar

Att gå till tandläkaren och göra en tandblekning tar inte bara tid i anspråk eftersom det kräver flera besök. Det kostar också en hel del. Det har förstås fördelar i och med att du får assistans med att göra det, men för dig som vill ha en skonsam blekning av tänderna som du kan göra själv är det värt att titta i vårt sortiment.

Produkterna använder sig av samma teknik som tandläkarna har i sina behandlingar. Tack vare att behandlingarna är så skonsamma som de är, kan du också göra dem ofta.

Shoppa billiga hygienprodukter

Förutom avancerade tandborstar och skonsam blekning kan du också hitta mycket prisvärda tandborsthuvuden i utbudet. Använder hela din familj elektriska tandborstar har du också åtgång på den här typen av artiklar. Då rekommenderar vi att du fyller på lagret hos oss och därmed sparar en rejäl slant!