Visar alla 4 resultat

Skjorthållare

Skjorthållare göms perfekt under dina byxor och håller skjortan på plats, hela dagen, kvällen och natten. Se till att skjortan förblir snyggt instoppad hela dagen med en skjorthållare.

Skjorthållare - Håll Skjortan På Plats
On Sale
Sale!
%
Off
26
Save 50kr
50kr
26%
50
kr
Skjorthållare - Håll Skjortan På Plats
Skjortbälte - Skjorthållare Håll Skjortan Instoppad
On Sale
Sale!
%
Off
21
Save 40kr
40kr
21%
40
kr
Skjortbälte - Skjorthållare Håll Skjortan Instoppad

Har du aldrig använt en skjorthållare tidigare är det dags att testa. Med denna finurliga produkt kan du hålla skjortan eller t-shirten snyggt instoppad hela dagen, även om du rör på dig. Tror du inte på oss? Ställ dig framför spegeln och ta en titt, med och utan skjorthållare, så kommer du förstå vad vi menar!

Det är både snyggt och trendigt att ha instoppad skjorta och tshirt, men ibland vill den inte stanna snyggt på plats. Det händer ofta att man under dagen och kvällen får justera den flera gånger och den behöver ofta stoppas in på nytt efter att den glidit ur vid rörelse. Med en skjorthållare sitter din skjorta snyggt på plats hela tiden. Oroa dig inte för att sträcka på dig eller röra dig, skjortan kommer att förbli instoppad.

Köp dina skjorthållare billigt hos Megabilligt.se med fri frakt. Vi har ett stort sortiment med flera olika modeller och material.