Zonterapi, Akupressur & Akupunktur

Visar alla 3 resultat

-23%

Zonterapi, Akupressur & Akupunktur

Akupunktursulor för Akupressur och Zonterapi

99kr
-29%

Zonterapi, Akupressur & Akupunktur

EMS Fotmassage Akupressur för Zonterapi Akupunktur

249kr
-18%


Vi har ett stort utbud av hjälpmedel för zonterapi, akupressur och akupunktur. Välj mellan innersulor, tofflor, mattor och andra verktyg för att öka blodcirkulationen och stimulera och massera kroppens viktiga reflexzoner.

Akupunktur och Akupressur är vanliga hjälpmedel för smärta och värk i hela kroppen. En obalans i kroppen kan starta från fötterna och arbeta sig uppåt för att till slut skapa problem i leder, muskler, knän, höfter, rygg, axlar och nacke. Akupunktursulor och Akupressurtofflor hjälper till att öka blodflödet genom hela kroppen genom att dom aktiverar, masserar och stimulerar fotsulan.

Fotmassage och zonterapi sägs vara bra för många saker. Däribland finner du förbättrad sömn, ökad blodcirkulation och generell balans i kroppen. Enligt traditionell kinesisk medicin kan akupunktur och akupressur även stärka immunförsvaret samt förebygga och förbättra ohälsa. Många viktiga reflexzoner finns i våra fötter och sägs stimulera olika delar av kroppen och dess organ. Genom att trycka på dessa ytor av foten kan man inte bara få en en bekväm stimulering, utan även stärka foten och förbättra fothälsan genom förstärkta muskler och bindväv.

Det är viktigt att ta hand om sin kropp kontinuerligt över tid. Genom att inte vänta tills dess att problemen vuxit till sig har man en bättre möjlighet att påverka och förebygga dem. Det är vanligt förekommande med problem som hälsporre/plantar fasciit (ont i hälen på grund av dåliga skor), överpronation (inåtrotation i foten och fotleden), sned stortå (hallux valgus), nedsjunket fotvalv, ont i framfoten (mortons neurom) och artros (ledsjukdom) hos personer som går och står mycket under dagen. Korrekt användande av fotsulor och innersulor kan hjälpa till att förebygga och lindra dessa problem.