Visar alla 7 resultat

Hudrollers, skinrollers och dermarollers

Här hittar du ett stort utbud hudrollers och dermarollers för skägg och microneedling. Välj den storlek på nålar som passar för ditt syfte, vare sig det är ökad hårväxt, bättre hy eller rehabilitering av ärrvävnad.


Få tjockare skägg

Skägg är trendigt, det går inte att bortse från. En av de största användningsområdena för dermarollers är just ökad skäggtillväxt. Tyvärr har inte alla män som önskar en kraftig skäggväxt möjligheten till detta utan hjälpmedel, men en beard roller kan verkligen hjälpa till. Även om skäggväxt delvis är genetiskt så finns det hjälpmedel för den som önskar kraftigare och tätare skägg. Men misströsta inte, microneedling fungerar för ökad skäggtillväxt!

Utöver att använda en hudroller avsedd för ökad skäggtillväxt kan du även påverka din möjlighet till ett snyggt skägg genom att äta en näringsrik kost, träna och sova ordentligt. Skägget fungerar precis som annat hår och hud.

Bättre hy

En skinroller hjälper kroppen genom att stimulera produktionen av kollagen. Detta sker genom att små hål skapas i huden av dermarollern vilket får huden att reparera sig själv. Resultatet av detta är ny, mjuk, fast och jämn hud. Dermarollers är speciellt effektiva mot rynkor och kan användas både på kroppen och i ansiktet. Använd en hudroller för att rehabilitera skador på din hy och ge den ny lyster.

När du köper en skinroller behöver du välja rätt storlek baserat på vad den ska användas till. En dermaroller är det bästa skönhetsverktyget för att hjälpa dig minska synligheten av ärr, bristningar och celluliter. Om det är första gången du provar en roller så rekommenderar vi alltid att du börjar med små nålar, exempelvis 0,5mm. Du kan därefter lära dig mer om verktyget och köpa flera rollers för olika användningsområden.

Vårt utbud av hudrollers är stort och inkluderar olika typer av rollers, samt olika storlekar på nålarna. Nålarna på våra hudrollers är alltid av kirurgiskt stål som inte har någon påverkan på kroppen. En dermaroller är en hygienprodukt och det är viktigt att den hålls ren. Se till att hålla din roller ren och fräsch med en rengöring med minst 75% alkohol både före och efter användning för att undvika infektioner.

Exempel på olika storlekar:

0.5mm – Passar bra för mindre ärr och för att bistå kroppens upptag av exempelvis serum och andra hudvårdsprodukter. Denna storlek på dermaroller passar även bra för att öka tillväxten av skägg.

1.0mm – Rynkor, djupare ärr och hyperpigmentering. Med större nålar rekommenderar vi lägre frekvens av behandlingar för att kroppen ska hinna återhämta sig ordentligt.

1.5mm – Rekommenderas för större bristningar och behandling av celluliter, exempelvis vid viktuppgång/viktnedgång och graviditet.