Visar alla 2 resultat

Anti snark och snarkprodukter

Hjälp mot snarkning och sömnapné. Snarkar du eller din käresta? Vi har ett stort utbud av anti snark produkter som kan hjälpa mot snarkningar.

Anti-snark Näsklämma För Att Sluta Snarka!
On Sale
Sale!
%
Off
10
Save 10kr
10kr
10%
10
kr
Anti-snark Näsklämma För Att Sluta Snarka!
Anti-snark Näsmask För Att Sluta Snarka!
On Sale
Sale!
%
Off
16
Save 20kr
20kr
16%
20
kr
Anti-snark Näsmask För Att Sluta Snarka!

Snarkar du eller din partner? Vi har anti snark produkterna som hjälper er att sluta snarka. Snarkning kan vara både störande och ohälsosam. Vi har både produkter och tips och råd som hjälper er att sluta snarka eller minska era snarkningar.

I vårt sortiment hittar du anti snark produkter så som snarkskenor, snarkplåster, näsvidgare och andra hjälpmedel mot snarkning.

Tips för att minska snarkande:

- Träna och gå ned i vikt. Övervikt och fetma är en av de vanligaste orsakerna till snarkning. - Sov på sidan eller på mage. - Sluta drick alkohol, eller åtminstone minska intaget. Med mer avslappnade muskler i svalget snarkar du lättare och oftare. - Fråga din läkare och din tandläkare. Rådfråga din tandläkare ifall en bettskena kan hjälpa. Vi har snarkskenor som hjälper till att skjuta fram underkäken för att förhindra snarkning. Din läkare kan även hjälpa dig undersöka om du tar någon medicin som kan bidra till att du snarkar. - Sluta röka. Rökning orsakar irritation i slemhinnor och luftvägar som gör dem svulla och bidrar till snarkande.

Tycker du att du är ovanligt trött när du vaknar? Det kan vara ett symptom på att dina luftvägar blockeras när du sover, så kallad sömnapné. Detta är en sorts andningsuppehåll som uppstår till följd av kraftiga snarkningar. Du märker dem förmodligen inte själv, men de kan pågå från sekunder hela vägen upp mot en minut. Om du provat det mesta för att sluta snarka och misstänker att du lider av sömnapné rekommenderar vi att du kontaktar en läkare.