Visar 1–20 av 120 resultat

Halsband

Ett snyggt halsband kan göra mycket för en persons stil. Hos oss hittar du halsband för både killar och tjejer i alla åldrar. Att bära ett halsband är ett prefekt sätt för dig att skapa dig din egen, personliga stil. Ett halsband är också ett mycket populärt smycke att ge som present. Men hjälp av ett halsband har du en snygg accessoar som gör att du kan variera din outfit och sätta stilen för dagen. Ett halsband är även ett perfekt sätt för dig att ge ett personligt smycke till någon du tycker om. Vi har en mängd olika, prisvärda halsband att välja bland.

Underkategorier

Produkter


Halsband med ditt stjärntecken

För dig som gillar astrologi har vi halsband för alla stjärntecken. Astrologi är en lära som påstår sig kunna förutsäga en människans framtida öde och ett halsband med ditt stjärntecken är ett sätt att visa din identitet. Astrologiska tecken och symboler är populärare än någonsin.

Säg det med ett halsband

Vi har även andra fina halsband med olika budskap i dem. Ett smycke du har nära hjärtat, så varför inte låta det ha en mening som tilltalar någon du tycker om? Vare sig du ska fira en student, fira världens bästa syster eller önskar dig bättre karma i ditt liv så finns det ett vackert halsband för det.

Halsband för män

I vårt sortiment finns en mängd snygga halsband för män. Ett halsband är en accessoar och ett sätt att visa vem du är och har blivit ett populärt smycke även för män. Här kan du bland annat hitta motiv som kors, Tors hammare och klassiska halskedjor. Oavsett vilken stil du har kommer du att hitta något som faller dig i smaken hos oss.

Ett halsband med kristaller

I hundratals år har kristaller av olika slag används för dess skönhet men också för deras energier. Om du tror på kristallernas magi är våra halsband med kristaller ett perfekt alternativ att välja. Stenarna sägs ge dig mer energi, skapa balans, ge klarhet i sinnet och fungera som en lyckoamulett. Så klicka dig runt i vårt sortiment för att hitta just ditt personliga halsband.