Visar alla 4 resultat

Airtag tillbehör

Apple Air Tag är det perfekta sättet att hålla dina tillhörigheter säkra. Med våra Air Tag-tillbehör får du ett extra lager av skydd och stil till dina Apple Air Tags. Med olika färger och mönster att välja mellan kan du hitta det perfekta tillbehöret till din Air Tag.

2-pack Genomskinligt Apple Airtag Fodral 360 Heltäckande
On Sale
Sale!
%
Off
23
Save 30kr
30kr
23%
30
kr
2-pack Genomskinligt Apple Airtag Fodral 360 Heltäckande
3-pack Apple Airtag Fodral Svart Pu Skinn Läder
On Sale
Sale!
%
Off
23
Save 30kr
30kr
23%
30
kr
3-pack Apple Airtag Fodral Vitt Pu Skinn Läder
On Sale
Sale!
%
Off
23
Save 30kr
30kr
23%
30
kr
3-pack Apple Airtag Fodral Rosa Pu Skinn Läder
On Sale
Sale!
%
Off
23
Save 30kr
30kr
23%
30
kr

Vad är en Apple Air Tag?

Den revolutionerande Apple Air Tag är det perfekta sättet att hålla reda på dina tillhörigheter. Fäst den helt enkelt på din nyckelring, ryggsäck eller annat så kommer du att kunna hitta den snabbt och enkelt. Air Tag är tillverkad av hållbara material och har lång batteritid, så att du kan vara säker på att dina tillhörigheter alltid är säkra.

Med Air Tags kan du hålla reda på dina tillhörigheter utan att behöva oroa dig för någonting. Men vad händer när du vill ta av dem ett tag? Det är där våra Air Tag-tillbehör kommer in! Vi har allt från halsband och nyckelringar till fodral och remmar, så att du alltid kan ha dina Air Tags i närheten. Och det bästa av allt är att de alla är gjorda av material och konstruktion av högsta kvalitet, så att du vet att de håller.

Det perfekta sättet att hålla din Apple Air Tag säker och skadefri är med ett snyggt och skyddande fodral! Våra fodral är gjorda av högkvalitativa material och är designade för att passa din Air Tag perfekt. De finns i en mängd olika färger och stilar, så att du kan hitta den perfekta för dig. Dessutom erbjuder de skydd mot repor, stötar och annat vardagligt slitage.

Skydd för Apple AirTag

Här hittar du olika typer av skydd som är speciellt designade för att hålla din Apple AirTag säker och skyddad. Med dessa skydd kan du vara säker på att din AirTag är väl skyddad mot repor, stötar och andra skador. Välj mellan olika material och stilar för att hitta det skydd som passar just dina behov och preferenser. Med rätt skydd för din Apple AirTag kan du känna dig lugn och trygg i att den är väl skyddad under användningen.

Hållare för Apple AirTag

För att enkelt kunna fästa din Apple AirTag på dina nycklar, väskor eller andra föremål kan du använda dig av en hållare. Här hittar du ett brett utbud av hållare som är speciellt designade för att passa Apple AirTag. Välj mellan olika typer av hållare, såsom krokfästen, klämmor och elastiska band. Med en hållare kan du säkert fästa din AirTag på dina föremål och enkelt hålla koll på dem. Oavsett om du vill ha en diskret eller färgglad hållare, kommer du kunna hitta en som passar din stil och preferenser.

Remmar och klistermärken för Apple AirTag

För att ännu enklare kunna fästa din Apple AirTag på dina föremål kan du använda dig av remmar och klistermärken. Här hittar du ett stort urval av remmar och klistermärken i olika material och färger som är speciellt designade för Apple AirTag. Använd en rem för att fästa AirTag runt dina nycklar, väskor eller plånbok. Alternativt kan du använda ett klistermärke för att fästa AirTag direkt på dina föremål. Med remmar och klistermärken blir det enklare än någonsin att hålla koll på dina värdefulla föremål med Apple AirTag.