Visar alla 5 resultat

Bagageremmar

En bagagerem är en prisvärd investering som finns i olika färger och utföranden. Många använder det för att försäkra sig om att väskan inte öppnas av misstag under resans gång. Andra använder bagageremmar för att minska risken för att någon ska ta sig in i väskan och stjäla innehållet. I vårt sortiment finns flera sorters bagageremmar som hjälper till att hålla din resväska stängd, och väskhållare för att säkra både res- och datorväska. Remmarna kan också fungera för att binda samman flera väskor.

Väskhållare Fäst Väska Datorväska Handbagage På Resväska
On Sale
Sale!
%
Off
8
Save 10kr
10kr
8%
10
kr
Väskhållare Fäst Väska Datorväska Handbagage På Resväska
Väskhållare Bagageband - Fäst Väska Handbagage På Resväska
On Sale
Sale!
%
Off
16
Save 20kr
20kr
16%
20
kr
Väskhållare Bagageband - Fäst Väska Handbagage På Resväska
2-pack Bagagerem Bagageband Svart
On Sale
Sale!
%
Off
16
Save 20kr
20kr
16%
20
kr
Bagagerem Bagageband Svart
Bagageband Väskhållare - Fäst Ytterligare Bagage På Väskor Resväska
On Sale
Sale!
%
Off
16
Save 20kr
20kr
16%
20
kr
Bagageband Väskhållare - Fäst Ytterligare Bagage På Väskor Resväska

Krav på bagageremmar

Det är tillåtet att använda bagageremmar på incheckade resväskor och handbagage, förutsatt att personalen kan avlägsna dem. En del remmar har kombinationslås och du bör försäkra dig om att dessa lås är godkända. I sådana fall ska personalen kunna öppna dem med en speciell nyckel. Tänk på att en fritt hängande rem kan fastna i transportbanden. Därför ska du se till att säkra alla lösa ändar.

Skaffa mer ro med bagageremmar

Med våra bagageremmar får du möjlighet att resa mer tryggt. Det är inte ovanligt att resväskor går sönder i hanteringen, särskilt om det är ont om tid mellan byte av flyg. Orsaken är att på- och avlastning till flygplanet är en kritisk punkt. Ofta vet man tyvärr inte hur bra en resväska är förrän det är för sent.

Vidare kan dragkedjor kan ofta gå sönder om de är nedslitna, alternativt om väskan är överpackad. Risken för det är extra stor när det gäller väskor med ett hårt skal eller ytskikt.

Olika sorters remmar

En vanlig bagagerem består av ett enda tjockt band som kan vara tillverkat i olika material med ett spänne i plast som låser remmen över väskan. Remmarna finns i flera sorters färger, bland annat gult, orange, rött, blått och lila. Vidare, så finns dessa både med och utan kodlås med siffror. En del har en enkel buckle.

Dubbelremmar

För extra säkerhet hittar du dubbelremmar i vårt sortiment. De ska du placera omlott över varandra, för att hålla dina väskor säkert stängda. Om ett spänne eller dragkedja skulle gå sönder, så kommer de X-formade remmarna att hålla innehållet på plats.

Resårremmar

Elastiska remmar har flera fördelar. Förutom att säkra dina tillhörigheter så gör dessa remmar också det möjligt att fästa en handväska eller en mindre incheckningsväska utanpå på ditt bagage.