Visar alla 5 resultat

Plånböcker dam

I vårt sortiment finns damplånböcker i många olika utföranden och material och här har vi samlat dem på ett ställe. Här har vi ett noggrant utvalt utbud av damplånböcker som passar olika stilar.

Det finns plånböcker med dragkedja, kardborrknäppning och knappknäppning. Vi har framförallt satsat på kuvertväskor i olika utföranden eftersom det alltid är ett elegant alternativ som fungerar i alla sammanhang.

Svart Plånbok Dam Kvinna Mocka Med Kejda Tassel Guld
On Sale
Sale!
%
Off
13
Save 20kr
20kr
13%
20
kr
Svart Plånbok Dam Kvinna Mocka Med Kejda Tassel Guld
Vinröd Röd Plånbok Dam Kvinna Mocka Med Kejda Tassel Guld
On Sale
Sale!
%
Off
13
Save 20kr
20kr
13%
20
kr
Vinröd Röd Plånbok Dam Kvinna Mocka Med Kejda Tassel Guld
Vit Grå Plånbok Dam Kvinna Mocka Med Kejda Tassel Guld
On Sale
Sale!
%
Off
13
Save 20kr
20kr
13%
20
kr
Vit Grå Plånbok Dam Kvinna Mocka Med Kejda Tassel Guld

Hur ser din perfekta plånbok ut?

Om du vill ha en stor plånbok där alla dina saker som kontokort, körkort, träningskort och kanske till och med din telefon får plats, så har vi lämpliga alternativ. Samtidigt kan du få en slimmad modell som lätt får plats i jeansfickan. En damplånbok kan helt enkelt behöva fylla olika funktioner och då är vårt sortiment en bra utgångspunkt.

När det gäller att hitta rätt damplånbok för dig måste du bestämma dig om du vill ha en plånbok för alla tillfällen, eller flera för olika situationer. Givetvis är det lika individuellt som design och material.

En damplånbok efter dina önskemål

Plånböcker dam kan se ut på många sätt. De kan exempelvis ha foder i olika material. Lika viktigt är yttermaterialet. Det kan bestå av läder eller vaxad bomull.

Fördelen med att ha flera plånböcker att byta med är att de håller sig fräscha länge. Likaså kan det vara kul att ha lite variation. Därför rekommenderar vi våra kunder att ha åtminstone ett par stycken plånböcker dam att variera med.

Slutligen påverkar förstås också priset på en damplånbok huruvida du ska investera i den eller inte. Om du vill ha en bra plånbok som du alltid använder kan den kosta lite mer. Det är en bra utgångspunkt. I vårt sortiment har vi mycket prisvärda plånböcker till konkurrenskraftiga priser. Som dessutom kommer att hålla länge och klara att hanteras varje dag utan att bli slitna.

Vi har även fler varianter av samma modell så hittar du din favorit är det mycket möjligt att du kan välja just den modellen i flera färger. Då vet du att du alltid har en damplånbok som du trivs med och som du kan mixa och matcha din outfit med.