Visar alla 13 resultat

Träningsband, motståndsband och gummiband för träning

Handla träningsband och motståndsband för träning hemma eller på gym. Här hittar du alla träningsband du behöver billigt och med fri frakt!

Resistancebandgrey
Få kvar
Fri Frakt

Billiga träningsband och motståndsband

Här hittar du massor av billiga träningsband, gummiband och motståndsband för träning. Träningsband är bland dom mest populära träningsredskapen på grund av deras många användningsområden, att dom är enkla att använda och samtidigt tar extremt lite plats. Alla våra träningsband får enkelt plats i ryggsäcken eller träningsväskan och kan därför med enkelhet även tas med till gymmet när du inte vill träna hemma!

Träna enkelt men effektivt hemma

Med träningsband kan du enkelt och effektivt träna alla muskelgrupper både hemma och på gymmet med ett och samma redskap. Komplettera gärna med flera olika motståndsband för att variera motståndet för olika muskler och övningar, du ser enkelt vilket band som har höst motstånd tack vare färg och viktmarkeringar!

Fitnessband i olika motstånd

Oavsett vad du ska använda ditt nya träningsband till så har vi ett som passar. Motståndsband är inte bara bra för styrketräning utan även för rehabilitering. Du kan även använda våra motståndsband för att träna pull-ups och muscle-ups genom att bandets elasticitet hjälper dig på traven! Välj mellan olika modeller, längder, motstånd och styrkor bland vårt stora sortiment.

Träna utomhus, hemma, på gymmet och på resan

Träningsband och motståndsband är mycket populära träningsredskap dels på grund av hur portabla dom är, men även på grund av att du kan träna vilken muskelgrupp du vill med ett och samma redskap. Använd dom exempelvis för att värma upp, isolera muskelgrupper, addera motstånd eller minska svårigheten på olika övningar. Du kan även med fördel använda träningsband på utomhusgym eller på semestern!